Ενημέρωση Πλανητικής Κατάστασης & Πλάσμα – Cobra

Η απομάκρυνση της ομάδας της Χίμαιρας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Το φρούριο τους στο Long Island δεν μπορεί να πέσει τόσο εύκολα γιατί σχετίζεται άμεσα με το βαθμωτό δίκτυο πλάσματος το οποίο ουσιαστικά είναι η ραχοκοκαλιά του Πέπλου (Μάτριξ) το οποίο καλύπτει μία περιοχή 8.6 μιλίων πάνω από την επιφάνεια του πλανήτη. Αυτό ακριβώς είναι το κοινό έδαφος στο οποίο η ομάδα της Χίμαιρας και οι αρνητικές αστρικές οντότητες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διατηρήσουν την καραντίνα της Γης.

Για να εξηγήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει στον πλανήτη, θα χρειαστεί να ασχοληθούμε με τον αποκρυφισμό ο οποίος μπορεί να ξεπερνάει ακόμα και την επιστημονική φαντασία για πολλούς ανθρώπους.

Οι φυσικοί θα περιέγραφαν το πλάσμα σαν ιονισμένο αέριο, ενώ κάποιος έμπειρος αποκρυφιστής θα περιέγραφε το πλάσμα σαν ένα κρυφό πεδίο-διάσταση μεταξύ του αεριώδους και του τέταρτου αιθερικού πεδίου:

Plane cobra

Το πλασματικό πεδίο μεταξύ του φυσικού και αιθερικού πεδίου είναι η κρυφή τοποθεσία όπου οι αστρικές αρνητικές δυνάμεις έχουν αποκρύψει το μεγαλύτερο μέρος της μαυρίλας-αρνητικότητας τους και αυτό ήταν το μεγαλύτερο τους μυστικό. Το πλασματικό πεδίο δημιουργήθηκε σαν αποτέλεσμα των δυνάμεων στρέψης (τόρος) μεταξύ του φυσικού και του αιθερικού πεδίου εξαιτίας της κοσμικής ανωμαλίας κατά τη διάρκεια δημιουργίας του σύμπαντος και το οποίο πλασματικό πεδίο ονομάζεται επίσης και Άβυσσος. Μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε αυτό (αν και δε συνιστάται!) μέσα από κρυφές πύλες οι οποίες μπορούν να βρεθούν μέσα στη Sephira Daath στο καμπαλιστικό δέντρο της ζωής.

Υπάρχουν επίσης κβαντικές σκουληκότρυπες εντός του πλασματικού πεδίου και στην ορολογία του αποκρυφισμού ονομάζονται Tunnels of Set. Αυτές οι σκουληκότρυπες είναι συνδεδεμένες με βόμβες στράνγκελετ και τόπλετ καθώς και με τη φυσική Μαύρη Πέτρα στην τοποθεσία του Long Island. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που παίρνει τόσο πολύ χρόνο η απομάκρυνση του Πέπλου καθώς και του βαθμωτού δικτύου πλάσματος από τον πλανήτη.

Οι Δυνάμεις του Φωτός ασχολούνται με αυτή την κατάσταση και έχει ήδη σημειωθεί σημαντική πρόοδος όσων αφορά στην απομάκρυνση των βομβών στράνγκελετ ενώ την ίδια στιγμή οι βόμβες τόπλετ παραμένουν μία πρόκληση.

Compression Event Horizon 2

Υπάρχει άλλο ένα πεδίο παρόμοιο του πλασματικού, το οποίο βρίσκεται σε μία αρκετά υψηλότερη οκτάβα, μεταξύ του ανώτερου νοητικού (manasic) και του βουδικού πεδίου (buddhic). Αυτό το πεδίο ονομάζεται “μεμβράνη buddhi-manas” και ξεχωρίζει τις σφαίρες ύπαρξης της Μονάδας από αυτές της δυαδικότητας. Αυτή η μεμβράνη δημιουργήθηκε σαν αποτέλεσμα των δυνάμεων στρέψης (τόρος) μεταξύ του νοητικού και του βουδικού πεδίου σαν άμεσο αποτέλεσμα της κοσμικής ανωμαλίας κατά τη δημιουργία του σύμπαντος. Αυτή η μεμβράνη είναι το πρώτο πράγμα που μας χώρισε από την Πηγή-Ύπαρξη (Θεό) καθώς ρίχναμε τις δονήσεις μας προκειμένου να ενσαρκωθούμε σε φυσικά σώματα ως σπίθες της συνειδητότητας πολλά χρόνια πίσω στην γαλαξιακή ιστορία. Η πυκνότητα αυτής της μεμβράνης θα μειωθεί κατά πολύ μετά το ΓΕΓΟΝΟΣ όταν η κοσμική ανωμαλία γνωστή και ως “σκότος” απομακρυνθεί για τα καλά από τη ζωή μας.

Καθώς η ομάδα της Χίμαιρας χάνει τη δύναμη της καθημερινά, ενδιαφέροντα άρθρα και πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια:

Πολλά υποσχόμενες τεχνολογίες παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό:

Η Ανατολική Συμμαχία σημειώνει συνεχώς σημαντική πρόοδο στην οικονομική σκηνή του πλανήτη κατακερματίζοντας έτσι την κυριαρχία του συστήματος του πετροδολλαρίου.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, ο ιός Έμπολα δεν έχει την αποτελεσματικότητα που ήλπιζε η cabal και την ίδια στιγμή οι προσπάθειες τους για παγκόσμιο πόλεμο αποτυγχάνουν η μία μετά την άλλη σε συνεχή βάση.

Το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο είναι δημιουργία των Ιησουιτών, τυγχάνει μεγάλης προσοχής στα μαζικά μέσα ενημέρωσης. Ένας από τους στόχους των αστρικών αρνητικών οντοτήτων και των Ιησουιτών μαριονετών τους στον αποκρυφιστικό πόλεμο κατά των ανθρώπων είναι να συσχετίσουν το όνομα της Θεάς Ίσιδας (Isis) με την σκοτεινή δημιουργία τους (ISIS) στα μυαλά των μαζών. Για αυτό το λόγο θα πρότεινα όλα τα εναλλακτικά δίκτυα ενημέρωσης (blogs κτλ.) να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το όνομα ISIS όταν αναφέρονται στο Ισλαμικό Κράτος και αντί αυτού να χρησιμοποιούν το όνομα ISIL ή “Ισλαμικό Κράτος”. Μπορείτε επίσης να υπογράψετε αυτή την αναφορά αν θέλετε:

Μία ομάδα συγγραφέων η οποία είχε επαφή με κάποια δίκτυα της Αγκάρθας στην Ινδονησία και σε άλλες ασιατικές πόλεις από το 2009-2013 ήρθε σε επαφή μαζί μου πρόσφατα. Αυτή η ομάδα συνέστησε στους ανθρώπους να μην περιμένουν παθητικοί να συμβεί το ΓΕΓΟΝΟΣ αλλά να αναλάβουν άμεσα δράση υλοποιώντας κάποιες πολύ αξιόλογες ιδέες:

Άλλη μία καταπληκτική ιδέα η οποία μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να ξανασκεφτούν πως να λύσουν τα προβλήματα της στέγασης που πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν αυτό τον καιρό:

Η Νίκη του Φωτός είναι κοντά!