Ενημέρωση Πλανητικής Κατάστασης – Cobra

Στο παρασκήνιο, οι Δυνάμεις του Φωτός εστιάζουν στην εξουδετέρωση της ομάδας της Χιμαίρας. Για προφανείς λόγους δεν μπορούν να δοθούν πολλές σχετικές πληροφορίες σε αυτό το σημείο. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι οι δυνάμεις του Φωτός έχουν δημιουργήσει πολλές καινούργιες βάσεις στο εσωτερικό ηλιακό σύστημα κυρίως στη ζώνη των αστεροειδών, στον Άρη, τη Σελήνη και πολλά νέα μητρικά σκάφη παίρνουν στρατηγικές θέσεις στο εσωτερικό ηλιακό σύστημα. Μικρότερα σκάφη έχουν τοποθετηθεί σε κοντινή απόσταση από τη Γη με ιδιαίτερη έμφαση στην μέση τροχιά της Γης (MEO).

MEO

Θα ήταν καλό να γνωρίζετε ότι το ΜΕΟ είναι η τροχιά των GPS και των δορυφόρων Glonass και Galileo. Είναι επίσης ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Ρωσία κατά πάσα πιθανότητα θα απενεργοποιήσει τους αμερικάνικους σταθμούς GPS στο έδαφος της.
.
.

Πολύ “περίεργη” δραστηριότητα λαμβάνει μέρος στο διάστημα δίπλα στον πλανήτη μας και η ηγεσία των μεσαίων στρωμάτων της Cabal ετοιμάζεται για την πραγματικότητα στην οποία οι εξωγήινες φυλές είναι γεγονός. Αυτές οι αποκαλύψεις είναι πραγματικά σοκαριστικές και παράξενες για πολλά μέλη της Cabal:

http://news.yahoo.com/white-house-hosts-senators-for–bizarre–secret-foreign-policy-meeting-211842750.html

.
.
Αυτό τον καιρό σημειώθηκε επίσης και κάποια σημαντική πρόοδος όσον αφορά στις συσκευές ελεύθερης ενέργειας:
.
.
.
Στην επιφάνεια του πλανήτη, η Ανατολική συμμαχία εργάζεται με μικρά αλλά σταθερά βήματα για τη δημιουργία ενός εναλλακτικού οικονομικού συστήματος το οποίο θα αντικαταστήσει και θα απομακρύνει το πετροδολλάριο το οποίο είναι μία από τις πολλές δραστηριότητες των Ιλλουμινάτι και του στρατιωτικου-βιομηχανικού συμπλέγματος.
.
.
.
.
Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν όταν ολοκληρωθούν συγκεκριμένες επιχειρήσεις των Δυνάμεων του Φωτός.
.