Ενημέρωση Πλανητικής Κατάστασης – Cobra

Grid5

Η αποδυνάμωση της ομάδας της Χίμαιρας προχωράει σύμφωνα με το σχέδιο. Η προσοχή μετατοπίζεται σιγά σιγά από την αφαίρεση των βομβών στράνγκελετ στην αντιμετώπιση της κουαρκ-αντικουάρκ συμπυκνωμένης ανωμαλίας.

Τα αρνητικά σενάρια μίας υποθετικής έκρηξης βόμβας στράνγκελετ που αναφέρονται στους παρακάτω συνδέσμους (ένας εκ των οποίων είναι ελληνικός και έρχεται από το defencenet), έχουν αποφευχθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος τους.

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%83%CF%87%CF%8E%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B3%CE%BA-%C2%AB%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD-o-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CE%B1

http://cerntruth.wordpress.com/2001/10/10/totalitarian-principle/

Οι περισσότερες είσοδοι/έξοδοι τις οποίες χρησιμοποιεί η ομάδας της Χίμαιρας έχουν σφραγιστεί. Δύο ενεργές βάσεις της ίδιας ομάδας είναι αυτή στο Long Island της Αμερικής και μία απόρρητη τοποθεσία στην κεντρική Ευρώπη.

Το Long Island είναι το μέρος που έλαβαν χώρα πειράματα του project Montauk τα οποία αφορούσαν στις ανωμαλίες του χωροχρόνου, πειράματα κλωνοποίησης στο Cold Spring Harbor καθώς και πειράματα που έλαβαν μέρος στο εθνικό εργαστήριο του Brookhaven. Το Brookhaven είναι μία βασική είσοδος σε ένα σύστημα υπόγειων τούνελ και σπηλαίων τα οποία εκτείνονται κατά μήκος του Long Island και φθάνουν μέχρι και τη Νέα Υόρκη. Όλη αυτή η υπόγεια περιοχή ήταν πολύ δημοφιλής για πολλές φυλές εξωγήινων οντοτήτων, θετικών καθώς και αρνητικών επίσης. Αυτό είναι και το μέρος που είδα ένα εξωγήινο σκάφος των Ανδρομεδίων σε ένα υπόστεγο το 1977.

Το Brookaven είναι επίσης η τοποθεσία του Σχετικού Επιταχυντή Βαρέων Ιόντων, όπου η ομάδα της Χίμαιρας θέλει να ξεκινήσει την παραγωγή βομβών στράνγκελετ:

http://www.science20.com/news_articles/have_strange_baryons_been_found-142927

Παρόλο που οι αρνητικές οντότητες της Μαύρης Αδελφότητας συνεχίζουν να χάνουν δύναμη καθημερινά, τα πιόνια τους η αλλιώς οι Ιησουίτες προσπαθούν να διεισδύσουν στην Ανατολική Συμμαχία και στην ομάδα των Δράκων, ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα προκαλέσουν ένα παγκόσμιο πόλεμο μεταξύ της Ανατολής και της Δύσης. Τα σχέδια τους θα αποτύχουν καθώς άνθρωποι κλειδιά μέσα στην Ανατολική Συμμαχία και την ομάδα των Δράκων είναι πλήρως ενημερωμένοι για τα σχέδια τους.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε ότι οι κάτοικοι των χωρών της Ανατολικής Συμμαχίας (BRICS) έχουν τις θετικότερες των βλέψεων σχετικά με τη μελλοντική τους ζωή από όλες τις άλλες χώρες του πλανήτη, σύμφωνα με την παρακάτω έρευνα:

http://www.ipsos-mori.com/researchpublications/researcharchive/3369/People-in-western-countries-pessimistic-about-future-for-young-people.aspx

BRICS

Αυτό είναι μία σαφής ένδειξη ότι κάτι πολύ καλό συμβαίνει σε αυτές τις χώρες.

Η Ανατολική Συμμαχία προχωράει με τα σχέδια της να αποσυναρμολογήσει ολοκληρωτικά το σύστημα του πετροδολλαρίου:

http://www.examiner.com/article/jim-willie-saudi-s-are-on-the-verge-of-joining-russia-non-dollar-oil-sales

Οι ρωγμές στο μάτριξ του οικονομικού συστήματος της Cabal είναι ήδη εμφανείς. Πρώτα από όλα οι κυβερνο-επιθέσεις στην τράπεζα της JP Morgan:

http://www.forbes.com/sites/leoking/2014/08/28/wall-street-cyber-smash-triggers-fbi-investigation/

http://www.bloomberg.com/news/2014-08-27/fbi-said-to-be-probing-whether-russia-tied-to-jpmorgan-hacking.html

Η JP Morgan είναι το τραπεζικό ινστιτούτο στο οποίο στεγάζεται ο κεντρικός διακομιστής (server) του τωρινού οικονομικού συστήματος η Επανεκκίνηση του οποίου θα πυροδοτηθεί από αυτόν ακριβώς το διακομιστή.

Οι κυβερνο-επιθέσεις στις τράπεζες της Cabal είναι συνεχόμενες και αυξάνουν με τον καιρό:

http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/banksandfinance/10359563/Every-minute-of-every-day-a-bank-is-under-cyber-attack.html

http://spectrum.ieee.org/aerospace/military/electromagnetic-warfare-is-here

Στη συνέχεια, δέσμες Φωτός εμφανίζονται ήδη μέσα στο υπάρχον οικονομικό σύστημα:

http://peoplestrusttoronto.wordpress.com/2014/08/09/over-100000-homeless-people-have-been-moved-into-homes-it-isnt-stopping-there-one-of-the-most-profound-movements-ever/

http://incyprus.philenews.com/en-gb/Blogs/4324/42658/guaranteed-minimum-income-approved

http://www.vice.com/en_uk/read/a-german-guy-wants-to-give-you-a-bunch-of-money-for-nothing

Flash13

Το εγχείρημα του πλανητικού ομαδικού διαλογισμού δεν είχε τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν οι Δυνάμεις του Φωτός. Ελπίζω άνθρωποι σαν τον Deepak Chopra, David Wilcock, Ram Dass, Oprah, Eckart Tolle, Children of the Sun, Drunvalo Melchizedek, Gregg Braden κλπ. να έλαβαν τα μηνύματα που τους έστειλα καθώς δεν είχα καμία απάντηση, ούτε καν από έναν από αυτούς. Εάν η κρίσιμη μάζα των ανθρώπων διαλογιζόταν έστω και για 5 λεπτά την ίδια στιγμή κάθε Κυριακή θα μπορούσε να επιτευχθεί μία πολύ σημαντική ενεργειακή συνοχή.

Η επόμενη ενημέρωση της πλανητικής κατάστασης θα ανακοινωθεί όταν ολοκληρωθούν συγκεκριμένες επιχειρήσεις των Δυνάμεων του Φωτός.

Διευκρίνιση:

Αντιθέτως με τις προβλέψεις κάποιων ανθρώπων, δεν πρόκειται να υπάρξει ΚΑΝΕΝΑ σημαντικό συμβάν-προβοκάτσια (false flag) του μεγέθους της 9/11 ούτε τις επόμενες ημέρες ούτε κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον.