Ενημέρωση Πλανητικής Κατάστασης – Cobra

Η αποδυνάμωση της ομάδας της Χίμαιρας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και συνέπεια αυτών των ενεργειών είναι η οριστική απομάκρυνση αυτής της ομάδας από το έδαφος της Ευρώπης.

Το Long Island της Αμερικής παραμένει η ποιο ισχυρή βάση αυτής της ομάδας καθώς χρειάζεται τον επιταχυντή σωματιδίων (RHIC), ο οποίος βρίσκεται κοντά σε αυτό το μέρος, ώστε να διατηρήσουν σε ισχύ τα εξωτικά όπλα σωματιδίων κουάρκ.

RHIC

Το να παίζει κανείς με τα παράξενα και τα υψηλότερα σωματίδια κουάρκ είναι πράγματι πολύ επικίνδυνο και αυτές οι ειδήσεις έφτασαν μέχρι και τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης όπως σας είχαμε ενημερώσει και στο προηγούμενο άρθρο:

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%83%CF%87%CF%8E%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B3%CE%BA-%C2%AB%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD-o-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CE%B1

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2746727/Maybe-shouldn-t-looking-quite-hard-God-particle-destroy-universe-warns-Stephen-Hawking.html

Οι Δυνάμεις του Φωτός δεν θα επιτρέψουν ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο.

Η ομάδα της Χίμαιρας έχει συνδέσει τους βαθμωτούς ανιχνευτές πλάσματος στις βόμβες στράνγκελετ και στα υψηλότερα συμπυκνώματα κουάρκ τα οποία θα μπορούσαν να εκραγούν εάν ανιχνευόταν μία σημαντική αλλαγή στη δραστηριότητα ιπτάμενων δίσκων UFO κοντά στην επιφάνεια του πλανήτη.

Μία έκρηξη βόμβας στράνγκελετ αναλύεται στην παρακάτω φωτογραφία:

Βόμβα Στράνγκελετ

Η αύξηση του μεγέθους της βόμβας στράνγκελετ θα μπορούσε θεωρητικά να συνεχιστεί έως ότου ολόκληρος ο πλανήτης απορροφούνταν σε αυτήν, στην πράξη όμως οι Δυνάμεις του Φωτός μπορούν να σταματήσουν την αντίδραση πολύ ποιο πριν από αυτό το σημείο.

Το βαθμωτό πλέγμα ανίχνευσης ιπτάμενων δίσκων UFO καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του πλανήτη και τροφοδοτείται από το Long Island:

http://www.bibliotecapleyades.net/haarp/esp_HAARP_10.htm#HAARP%20on%20Long%20Island!

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο οι θετικοί εξωγήινοι δεν επεμβαίνουν απευθείας και δεν θα επέμβουν έως ότου αυτός ο κίνδυνος απομακρυνθεί ολοκληρωτικά από τον πλανήτη.

Η ομάδα της Χίμαιρας ελέγχει επίσης το πρόγραμμα “Αστρική Σκόνη” γνωστό και ως MoonDust Project, το οποίο έχει δημιουργήσει μία επιμέρους ομάδα η οποία απομακρύνει με τη σειρά της όλα τα αποδεικτικά στοιχεία εξωγήινης δραστηριότητας από κάθε μεριά του πλανήτη:

http://www.nicap.org/moondust.htm

Moondust

Τα ίδια άτομα απομακρύνουν επίσης και όλες τις αυθεντικές φωτογραφίες ιπτάμενων δίσκων και UFO από το ευρύ κοινό και κυκλοφορούν πολλές ψεύτικες φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τα κανάλια της CIA και τα προωθούν στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης.

Η καραντίνα της Γης παραμένει έως ότου η ομάδα της Χίμαιρας απομακρυνθεί δια παντός από τον πλανήτη.

Μέχρι τότε, θα πρέπει να αρκούμαστε με πληροφορίες-ψίχουλα όσων αφορά στην αποκάλυψη της εξωγήινης ζωής:

http://www.galaxiaki-omospondia-fwtos.gr/%CE%BC-%CF%8C%CE%BB%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CF%89-%CE%B4%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CE%B3%CE%AE%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-defencenet/

http://www.collective-evolution.com/2014/06/20/5-reasons-why-everybody-knows-we-are-not-alone-in-the-universe/

Επίσης η ο Θετικός Στρατός δεν μπορεί να κάνει κάποια ουσιαστική κίνηση μέχρι να απομακρυνθούν αυτοί οι προαναφερθέντες κίνδυνοι. Οι άνθρωποι εστιάζουν πολύ στην cabal και συχνά ξεχνούν ότι το βασικό εμπόδιο βρίσκεται μέσα στο στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα, του καταρρέοντος πολιτισμού και της ομάδας της Χίμαιρας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω πόσο σημαντικό είναι αυτές κλίκες και μυστικές ομάδες να αναλυθούν και να σχολιαστούν στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης. Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση της εγρήγορσης του παγκόσμιου πληθυσμού και θα διευκόλυνε τη διαδικασία εκδήλωσης του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ. Ο David Wilcock έγραψε μία αρκετά ακριβής περίληψη του πολιτισμού που καταρρέει η οποία αφορούσε τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους που δε γνωρίζουν πολλά γύρω από αυτά τα θέματα:

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1166-russian-tv-underground-bases

Καθώς πλησιάζουμε την τελική μετάβαση, ο Κεντρικός Γαλαξιακός Ήλιος γίνεται ολοένα και ποιο ενεργός:

http://etheric.com/galactic-center-became-active-today/

http://etheric.com/double-p-wave-direction-galactic-center/

Εντωμεταξύ, οι Ιησουίτες συνεχίζουν τα σχέδια τους για μία παγκόσμια θρησκεία:

http://www.silverdoctors.com/pope-francis-and-shimon-peres-discuss-the-establishment-of-a-united-nations-of-religions/

Οι ίδιοι επίσης εστιάζουν τις επιθέσεις τους στην οικογένεια Ρομανόφ της Λευκής Αδελφότητας. Σύμφωνα με τον Benjamin Fulford ο βασικός εκπρόσωπος των Γνωστικών Ιλλουμινάτι Alexander Romanov ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι απόγονος των Ρομανόφ μεταφέρθηκε σε ένα ψυχιατρείο την περασμένη εβδομάδα. Μετά τη Δευτέρα, το γηραιότερο μέλος της δυναστείας των Ρομανόφ πέθανε στην Τοσκάνη:

http://en.itar-tass.com/non-political/749656

Οι Ιησουίτες πράκτορες προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τα σχέδια των χωρών της Ανατολικής Συμμαχίας (BRICS) – που σκοπό έχουν την απομάκρυνση του πετροδολλαρίου από το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα – σε σχέδια για την επανεκκίνηση της παγκόσμιας οικονομίας με απώτερο σκοπό την εφαρμογή της παγκόσμιας κυριαρχίας τους. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι Ιησουίτες διείσδυσαν στην Κίνα κατά τον 16 αιώνα και κατά συνέπεια έχουν ένα πολύ μεγάλο δίκτυο σε αυτή τη χώρα. Παρ΄όλα αυτά τα ανώτατα στελέχη στην ομάδα των “Δρακόντων” και της Ανατολικής Συμμαχίας είναι πλήρως ενημερωμένα σχετικά με τα πλάνα των Ιησουιτών και δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουν την χειραγώγηση των δικών τους καλοπροαίρετων σχεδίων στα σκοτεινά χέρια των Ιησουιτών.

Έτσι λοιπόν πραγματοποιείται σημαντική πρόοδος σχετικά με την κατάρρευση του πετροδολλαρίου σαν το μοναδικό ισχυρό νόμισμα:

http://news.xinhuanet.com/english/business/2014-09/13/c_126981640.htm

Κάποιες τεκτονιές γεωπολιτικές αλλαγές λαμβάνουν μέρος στην Ευρώπη αυτό το διάστημα σαν αποτέλεσμα της αυξημένης δραστηριότητας του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου.

Η Καταλονία προσπαθεί να απελευθερωθεί από την Ισπανική μοναρχία η οποία ελέγχεται από τους Ιησουίτες/SMOM με περίπου 2 εκατομμύρια ανθρώπους να διαδηλώνουν στην Μπαρτσελόνα.

http://rt.com/news/187164-catalonia-independence-rally-biggest/

Την ίδια στιγμή, η Σκωτία ετοιμάζεται να διασπαστεί από τους Ρόθτσάιλντ και την υπόλοιπη Αγγλία με το δημοψήφισμα της ερχόμενης Πέμπτης:

http://scotreferendum.com/

Η Νίκη του Φωτός είναι κοντά!