Ενημέρωση & Ενεργοποίηση της Πύλης του ΑΙΟΝ – Cobra

ISON1L

Οι κοσμικές ενέργειες όλο και αυξάνονται για την ενεργοποίηση της πύλης του ΑΙΟΝ.

Βρισκόμαστε μόνο λίγες εβδομάδες πριν την αντιστροφή των πόλων του ήλιου.

http://www.telegraph.co.uk/science/space/10450581/Sun-expected-to-flip-upside-down-as-magnetic-field-reverses-its-polarity.html

Επίσης ο κομήτης ISON πλησιάζει το περιήλιο. Αυτός ο κομήτης θα προαναγγείλει την αλλαγή των αιώνων. Η ενέργεια του θα πυροδοτήσει την αφύπνιση της συνειδητότητας και την ολοκλήρωση σημαντικών κοσμικών κύκλων που έχουν φτάσει στο τέλος τους.

Η cabal προσπαθεί να σταματήσει αυτή την αφύπνιση διαδίδοντας παραπληροφόρηση σχετικά με αυτό τον κομήτη. Για αυτό το λόγο επιτρέψτε μου να διευκρινίσω μερικά πράγματα: ο κομήτης αυτός ΔΕΝ είναι ο Νιμπιρού, ΔΕΝ θα συντριβεί στη Γη, ΔΕΝ θα προκαλέσει μεγάλες γαιολογικές αλλαγές ή κατακλυσμούς, ΔΕΝ είναι η αιτία ακραίων καιρικών φαινομένων σε κάποια μέρη του πλανήτη, ΔΕΝ είναι αστρικό σκάφος ή βιόσφαιρα, ΔΕΝ είναι το πεδίο μαχών μεταξύ των Ερπετοειδών και των δυνάμεων του Φωτός, ΔΕΝ συνοδεύεται από αστρικά σκάφη που βρίσκονται σε κατάσταση απόκρυψης, ΔΕΝ (…μπορείτε να συμπληρώσετε κάθε άλλη παραπληροφόρηση που θα βρείτε στο internet…).

Υπάρχουν πολλά ψεύτικα βίντεο του κομήτη που βρίσκονται στο Youtube και κάποια από τα οποία υποτίθεται ότι έχουν τραβηχτεί από τον Κινέζικο Διαστημικό Οργανισμό. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σας πω ότι ο Tian Lian 1 είναι ένα πολύ παλιός Κινέζικος δορυφόρος ο οποίος δεν έχει δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο με τη χρήση ραντάρ όπως πολλά από αυτά τα βίντεο τον αναφέρουν σαν πηγή αυτών των εικόνων του ISON. Επίσης έκανα κάποια επεξεργασία στις φωτογραφίες του ISON που προέρχονται από το Hubble  και δεν διέκρινα κάποιο αστρικό σκάφος σε αυτές παρά μόνο τον πυρήνα αυτού του κομήτη. Επίσης δεν βρήκα καμία επιστημονική έρευνα που να αναφέρει ότι η συμπεριφορά αυτού του αστρικού σώματος είναι ακανόνιστη.

Στο φυσικό επίπεδο δεν υπάρχει τίποτα το ασυνήθιστο σχετικά με τον κομήτη ISON. Είναι ένας τυπικός κομήτης από αυτούς που περνούν ξυστά από τον ήλιο. Είναι πραγματικά πολύ όμορφος και μερικές μέρες πριν φαινόταν έτσι:

0ISON

Στα ενεργειακά πεδία, υπάρχει μία απίστευτη ομοιότητα μεταξύ του Μεγάλου κομήτη του 1965 (Ikeya-Seki) και του ISON. Ο Ikeya Seki ήταν ορατός σε συνδυασμό με το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα ο οποίος πυροδότησε τη σεξουαλική επανάσταση και το κίνημα των Χίπις στα μέσα και τα τέλη του 1960. Ο κομήτης ISON είναι επίσης ορατός ταυτόχρονα με το τετράγωνο Ουρανό και Πλούτωνα και την ενεργοποίηση της πύλης του ΑΙΟΝ ο οποίος κομήτης θα πυροδοτήσει την επανάσταση της συνειδητότητας η οποία με τη σειρά της θα έχει σαν αποτέλεσμα την πλανητική απελευθέρωση. Στο φυσικό επίπεδο και οι δύο κομήτες έχουν πολύ παρόμοια τροχιά και πιθανό να προέρχονται από το ίδιο αρχικό αστρικό σώμα.

Την στιγμή της ενεργοποίησης της πύλης του ΑΙΟΝ ένα φλας ενέργειας θα λάμψει από τον υπερ-γαλαξία M87 στην Παρθένο. Μπορείτε να συνδεθείτε ενεργειακά με αυτή την ενέργεια το Σάββατο κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης:

M87

Αυτός ο Γαλαξίας είναι η ποιο σημαντική πηγή ενεργείας στο κοσμικό τομέα που βρισκόμαστε και επιβλέπει την εξέλιξη του επιμέρους συμπλέγματος των γαλαξιών στους οποίος ανήκει και ο δικός μας. Το φλας ενεργείας από το M87 κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης της πύλης του ΑΙΟΝ θα “αφυπνίσει” ενεργειακά τον κεντρικό ήλιο του γαλαξία Mily way στον οποίο βρίσκεται και ο πλανήτης μας.

Για αυτό το λόγο η ενεργοποίηση της πύλης του ΑΙΟΝ είναι ένα από τα ποιο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας και είναι ζωτικής σημασίας να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι γίνεται.

Μπορείτε να βρείτε βασικές πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση της πύλης του AION εδώ:

http://www.galaxiaki-omospondia-fwtos.gr/%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BD-23-11-2013-cobra/#more-3831

Και βίντεο σχετικά με την ενεργοποίηση σε 13 γλώσσες εδώ:

http://2012portal.blogspot.com/2013/11/aion-portal-activation-videos.html

Ας το κάνουμε λοιπόν. ΝΙΚΗ Τώρα, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Τώρα !