Η Αδελφότητα του Ρόδου – Cobra

Στην Ατλαντίδα, ιέρειες της Θεότητας μαζεύονταν σε κύκλους των δώδεκα ατόμων με σκοπό να γειώσουν την ενέργεια της ειρήνης και της αρμονίας. Ονομάζονταν “Αδελφότητα του Ρόδου”. Στη συνέχεια επανεμφανίστηκαν στην αρχαία Αίγυπτο σαν ιέρειες της Ίσιδας έχοντας το ρόδο σαν ιερό σύμβολο της Θεάς Ίσιδας. Την εποχή των Σταυροφοριών, η Αδελφότητα του Ρόδου αποτελούσε την θηλυκή πτυχή των Ναϊτών. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου προσπάθησαν να επηρεάσουν κάποια από τα ποιο υψηλόβαθμα στελέχη των Ναζί και κάποιες φορές κατάφεραν να τους πείσουν να επιλέξουν ένα ποιο ειρηνικό δρόμο, σώζοντας έτσι πολλές ζωές.

Η διασταύρωση Αφροδίτης και Ήλιου το 2004 και το 2012 ήταν ένα κωδικοποιημένο σύμβολο στον ουρανό με σκοπό την ενεργοποίηση της Αδελφότητας του Ρόδου:

Venus1

Αυτό το καλοκαίρι, ένα μεγάλο τρίγωντο της Έριδος, της Λίλιθ και του Τσαρίκλο θα ενεργοποιήσουν το αρχέτυπο της Θεότητας στον πλανήτη μας σε ένα ποιο βαθύ επίπεδο από ποτέ άλλοτε.

Είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι την ίδια στιγμή σώματα εκτός του ηλιακού μας συστήματος όπως ο Τσαρίκλο, ο Φόλους και ο Ιχθύων θα πραγματοποιήσουν μία σύζευξη στον Τοξότη, κοντά στη θέση του Γαλαξιακού Κέντρου. Αυτό θα αποτελέσει μία ευκαιρία απελευθέρωσης του καταπιεσμένου προτύπου της Θεότητας από το συλλογικό ασυνείδητο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η θηλυκή αρχή είχε καταπιεστεί από τις αρνητικές αστρικές δυνάμεις από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας με τον έλεγχο και τη χειραγώγηση της θηλυκής σεξουαλικής ενέργειας. Το κλειδί της απελευθέρωσης αυτής της ενέργειας είναι το να επιτρέψουν οι γυναίκες στους εαυτούς τους να νιώσουν και να βιώσουν τη σεξουαλική τους ενέργεια, ευθυγραμμίζοντας την με την καδιά τους και εκφράζοντας την με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

GoddessLove

Τη στιγμή της καλοκαιρινής ισημερίας στις 21 Ιουνίου του 2014, θα ξεκινήσει η διαδικασία της ενεργοποίησης του πλανητικού αρχετύπου της Θεότητας. Αυτό θα επιτευχθεί μέσα από πολλές γυναίκες του Κινήματος της Αντίστασης και του Πλειάδιου στόλου οι οποίες θα διαλογίζονται και θα κατευθύνουν την αγάπη τους προς την ανθρωπότητα. Μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτό το διαλογισμό με τον δικό σας τρόπο. Η ισημερία του καλοκαιριού θα ξεκινήσει στις 13:52 τοπική ώρα Ελλάδος.

Η δική μας ομάδα θα γειώσει αυτές τις ενέργειες στην Ίμπιζα. Η Ίμπιζα είναι ένα νησί, ιερό της θεάς Τανίτ. Η Τανίτ είναι η Θεά των νερών και οι πηγές της προκαλούν ίαση, αναζωογόνηση και ευθυγράμμιση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου των φυσικών καθώς και των ενεργειακών σωμάτων μας. Η Τανίτ είναι μία Κοσμική Θεά και οι Ρωμαίοι την ονόμασαν Τζούνο Καελέστις. Αυτή σε συνδυασμό με το νησί της θα μας υποστηρίξουν στην προσωπική, πλανητική και κοσμική ολοκλήρωση. Είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετέχετε μαζί μας:

http://portal2012.org/Ibiza.html

Έχει ζητηθεί από τις Δυνάμεις του Φωτός στις γυναίκες και τους άντρες που έχουν εσωτερική σύνδεση με τη Θεότητα να μαζεύονται σε ομάδες με σκοπό την ενεργοποίηση της Αδελφότητας του Ροδου. Αυτές οι ομάδες χρειάζεται να βρίσκονται στο φυσικό επίπεδο τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και να επικαλούνται τη Θεϊκή Ενέργεια για την εκδήλωση της ειρήνης στον πλανήτη. Αυτές οι ομάδες θα αποτελούν τη θηλυκή πτυχή της υποστήριξης τη στιγμή του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ενώ οι ομάδες υποστήριξης του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ που έχουν σχηματιστεί εδώ και καιρό θα αποτελούν την αρσενική πτυχή αυτής.

Έχει επίσης ζητηθεί από τις Δυνάμεις του Φωτός τη στιγμή του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ όλες οι ομάδες της Αδελφότητας του Ρόδου να συναντηθούν και να διαλογιστούν για μία ειρηνική και ομαλή μετάβαση και να επικαλεστούν τη Θεϊκή Ενέργεια της Αγάπης και της αρμονίας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη Θεότητα και το πως να συνδεθείτε μαζί της εδώ:

http://www.cybele2.com/

Πολλοί ναοί της Θεότητας θα χτιστούν μετά το ΓΕΓΟΝΟΣ. Μέχρι τότε, μπορείτε να ανάψετε ένα κεράκι σε αυτό τον εικονικό ναό της Ίσιδας.

http://nshrine.com/shrine/Isis