Η Πτώση της Χίμαιρας – Cobra

Έφτασε ο καιρός να αποκαλύψω περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα της Χίμαιρας. Κάποια κομμάτια αυτού του κειμένου μπορεί να φανούν απίστευτα σε κάποιους αλλά πολλές φορές η αλήθεια είναι ποιο παράξενη από τη φαντασία.

Σε αυτή την ομάδα συμπεριλαμβάνονται οι ηγέτες των σκοτεινών δυνάμεων από το γαλαξία της Ανδρομέδας. Έφτασαν στη Γη σε ανθρώπινα φυσικά σώματα 25.000 χρόνια πριν και έθεσαν τον πλανήτη σε καραντίνα. Στη συνέχεια κατασκεύασαν ένα βαθμωτό ηλεκτρομαγνητικό φράχτη γύρω από τη Γη (το πέπλο) το οποίο απέτρεπε την οποιαδήποτε θετική εξωγήινη επαφή και κατά συνέπεια απομόνωσαν την ανθρωπότητα. Εκτός από αυτό τον ηλεκτρομαγνητικό φράχτη κατασκεύασαν και ένα πολύ μεγάλο δίκτυο υπόγειων πόλεων με τη χρήση των Δρακονιανών ως επόπτες των δούλων και τους Ερπετοειδείς ως δούλους. Από αυτές τις υπόγειες πόλεις έλεγχαν τον ανθρώπινο πληθυσμό στην επιφάνεια του πλανήτη.

Οι κυριότερες βάσεις τους στο παρελθόν βρίσκονταν κάτω από την Αφρική, την Κίνα και το Θιβέτ. Δεν είχαν απευθείας επαφή με τον πολιτισμό της επιφάνειας της Γης μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα. Σε αυτό το διάστημα συνέβησαν ενδιαφέρον αποκρυφιστικά γεγονότα.

Πρώτα από όλα το 1917, οι Δυνάμεις του Φωτός σχημάτισαν την κοινωνία της Thule στη Γερμανία. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα διείσδυσαν σε αυτήν ο πράκτορας των Ρόθτσαϊλντ με το όνομα Adolf Schicklgruber (Χίτλερ) ο οποίος ελεγχόταν από τις αρνητικές οντότητες γνωστές και ως Άρχοντες. Αφού αυτή η κοινωνία χρησιμοποιήθηκε πλέον σαν όργανο από τις δυνάμεις του σκότους στη συνέχεια μετατράπηκε στην κοινωνία των Βρίλ η οποία δημιούργησε ένα κρυφό Γερμανικό διαστημικό πρόγραμμα:

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_vril08.htm

Όταν η ομάδα της Χίμαιρας το είδε αυτό, συνειδητοποίησε ότι ο πληθυσμός στην επιφάνεια του πλανήτη είχε φτάσει σε ένα αρκετά ανεπτυγμένο τεχνολογικά επίπεδο με το οποίο θα μπορούσε να ταξιδέψει στο διάστημα και έτσι να διαπεράσουν οι άνθρωποι το πέπλο. Για να αποτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο, ήρθαν σε επαφή με τον πληθυσμό της επιφάνειας μέσω του Karl Haushofer κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του στο Θιβέτ. Μετά από αυτή την επαφή ο Haushofer ο οποίος ελεγχόταν πλέον από την ομάδα της Χίμαιρας λειτουργούσε ως η ποιο βασική αποκρυφιστική δύναμη πίσω από τη Ναζιστική Γερμανία:

http://www.gnosticliberationfront.com/Karl%20Haushofer%20Geo-Politics%20and%20the%20Occult%20Third%20Reich.htm

Μετά την ήττα τους στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο οι Ναζί, διείσδυσαν στις ΗΠΑ μέσα από την επιχείρηση Συνδετήρας (paperclip) όπου εκεί σχημάτισαν τη ραχοκοκαλιά του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος. Την ίδια στιγμή συνέχισαν να αναπτύσσουν το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα και άρχισαν να κατασκευάζουν βαθιές υπόγειες βάσεις οι οποίες χρηματοδοτούνταν από το χρυσό του Yamashita. Η ομάδα της Χίμαιρας που βρίσκονταν πίσω από τη σκηνή, παρακολουθούσε προσεκτικά τις κινήσεις του αμερικάνικου στρατιωτικου-βιομηχανικού συμπλέγματος και εξασφάλιζε ότι η καραντίνα του πλανήτη παρέμενε ενεργή και σε πλήρη λειτουργικότητα. Η πυρηνική ατζέντα του Αρνητικού Στρατού η οποία όλο και μεγάλωνε ανησυχούσε σε μεγάλο βαθμό τις δυνάμεις της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και για αυτό το λόγο το 1954 στο Castle Koon οι Δυνάμεις του Φωτός πειραματίστηκαν με μία τεχνολογία η οποία ελαχιστοποιούσε τις επιπτώσεις μία θερμοπυρηνικής βόμβας

http://en.wikipedia.org/wiki/Castle_Koon

Αφού η Γαλαξιακή Ομοσπονδία κατάφερε επιτυχώς να μειώσει την ισχύ της βόμβας περίπου στο 90% της αρχικής της ενέργειας, το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα φοβήθηκε και ένωσε τις δυνάμεις του κατά της κοινής πλέον για αυτούς απειλής, τους “ψηλούς λευκούς” (tall whites). Αυτό ακριβώς ήθελε και η ομάδα της Χίμαιρας γιατί κατά αυτό τον τρόπο είχαν ενώσει όλες τις αρνητικές στρατιωτικές δυνάμεις παγκοσμίως σε μία, η οποία εργαζόταν για τον κοινό σκοπό της διατήρησης της καραντίνας. Πολύ αυστηρά μυστικά πρωτόκολλα δημιουργήθηκαν εκείνο το διάστημα και δεν επιτρέπονταν διαρροές πληροφοριών οι οποίες θα έθεταν σε κίνδυνο τη λειτουργία της καραντίνας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά καμία αληθινή απόδειξη σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών και τα περισσότερα “στοιχεία” είναι δημιουργήματα της CIA με σκοπό την πλήρη σύγχυση των ανθρώπων σχετικά με αυτό το θέμα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορεί κανείς να βρει κάποια ουσιαστική πληροφόρηση στο internet παρά μόνο ατελείωτες ανακυκλωμένες πληροφορίες πολύ γνωστών γεγονότων. Μπορεί να έχετε ήδη προσέξει ότι όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα UFO και τις μυστικές υπόγειες βάσεις είναι πολύ παλιές και αναφέρονται σε κάποιες δεκαετίες πριν.

Την μόνη αναφορά σχετικά με την ομάδα της Χίμαιρας μπορείτε να τη βρείτε στη συνέντευξη του James Casbolt. Αυτός είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους με πρόσβαση σε πολύ σημαντικές πληροφορίες ο οποίος βγήκε δημόσια και τις αποκάλυψε. Παρόλο που οι πληροφορίες που δίνει δεν είναι όλες σωστές αξίζει κανείς να διαβάσει τη συνέντευξη του:

http://educate-yourself.org/mc/casboltagent6chap.shtml

Η ομάδα της Χίμαιρας προσκυνάει το Μαύρο Ήλιο, ο οποίος είναι το σύμβολο τους για το Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο. Ο ηγέτης τους έχει ακόμη στη διάθεση του ένα κομμάτη Μαύρης Πέτρας η οποία είναι μία μάζα συμπυκνωμένων βαρέων σωματιδίων top/antitop κουάρκ. Αυτό το πέτρωμα ήρθε στη Γη από τον αστερισμό του Ρίγκελ το 1996. Αυτή η πέτρα είναι το κέντρο της βασικής κοσμικής ανωμαλίας του σκότους και είναι πολύ ποιο επικίνδυνη από τη βόμβα στράνγκελετ καθώς τα top κουάρκς είναι πολύ ποιο βαριά από τα παράξενα κουάρκς.

http://cerntruth.wordpress.com/2011/12/14/how-it-will-happen-earthquakes/

Οι ηγέτες της ομάδας της Χίμαιρας είναι οι φύλακες της ηλεκτρομαγνητικής μηδενικής ζώνης.

Η ομάδα της Χίμαιρας είχε στη διάθεση της το δικό της δίκτυο υπόγειων βάσεων μέχρι που αυτές καταστράφηκαν από το Κίνημα της Αντίστασης. Αυτές οι βάσεις ήταν συνδεδεμένες με ένα υπερσύγχρονο σύστημα τρένων πολύ υψηλών ταχυτήτων. Για να εξηγήσουμε λίγο καλύτερα την κατάσταση, μέχρι πρότινος υπήρχαν τρία υπόγεια συστήματα τρένων: το ένα συνέδεε τις βάσεις του Αρνητικού Στρατού, το άλλο συνέδεε τις βάσεις της ομάδας της Χίμαιρας και το τρίτο συνέδεε τις βάσεις του Κινήματος της Αντίστασης. Το σύστημα τρένων της Αντίστασης ήταν αυτό το οποίο χρησιμοποίησα το 1977. Η ύπαρξη του υπόγειου συστήματος τρένων του Αρνητικού Στρατού διέρρευσε στην επιφάνεια του πλανήτη από αυτό το κείμενο RAND:

http://www.thelivingmoon.com/45jack_files/03files/The_Tubes.html

Πλέον το μόνο υπόγειο σύστημα τρένων που είναι πλήρως λειτουργικό είναι αυτό της Αντίστασης. Η ομάδα της Χίμαιρας έχει απομονωθεί στα ανώτερα στρώματα των υπόγειων στρατιωτικών βάσεων τα οποία βρίσκονται περίπου 30 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη. Οι κυριότερες βάσεις τους πλέον μέσα από τις οποίες ελέγχουν τον πληθυσμό της επιφάνειας είναι οι παρακάτω:

*Borgo Santo Spirito, Rome, Ιταλία
*Aviano NATO base, Ιταλία
*Μία απόρρητη θέση, στην Κεντρική Ευρώπη
*Άλλη μία απόρρητη θέση στην Κεντρική Ευρώπη
*Ramstein NATO base, Γερμανία
*Fairford RAF base, Αγγλία
*Montauk, Νέα Υόρκη
*Wright-Patterson AFB, OH
*Sandia / Los Alamos, NM
*White Sands / Area 6413, UT
*Nellis AFB / Area 51, NV
*Edwards AFB, CA

Κάθε μία από αυτές τις τοποθεσίες έχει τη δική της βόμβα στράνγκελετ στις εγκαταστάσεις της. Αυτές οι βόμβες στράνγκελετ είναι πολύ επικίνδυνες και είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο ο Θετικός Στρατός δεν ξεκινάει το ΓΕΓΟΝΟΣ.

http://cerntruth.wordpress.com/2010/03/29/open-letter-to-science/

http://cerntruth.wordpress.com/2011/12/27/119-terrorists-will-start-production-of-strangelets-irony-or-destiny/

Η τοποθεσία κοντά στην είσοδο/έξοδο του Montauk είναι το Cold Spring Harbor, ένα εργαστήριο γενετικής στο οποίο η ομάδα της Χίμαιρας δημιουργεί τα ηγετικά μέλη της Cabal σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες:

http://en.wikipedia.org/wiki/Cold_Spring_Harbor_Laboratory

http://alcuinbramerton.blogspot.com/2008/01/bilocation-of-hillary-clone-clinton.html

Οι δυνάμεις της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας παρακολουθούν συνεχώς αυτές τις εγκαταστάσεις και θα τερματίσουν τα προγράμματα κλωνοποίησης την κατάλληλη στιγμή:

http://www.ufostalker.com/ufostalker/UFO+Landing+in+Cold+Spring+Harbor+New+York+United+States+on+September+4th+2013/50441

Η ομάδα της Χίμαιρας πήρε τον έλεγχο του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος από τα χέρια των κεντρικών τραπεζών την τελευταία δεκαετία με τη χρήση του προγράμματος PROMIS και μέσα από τα ταχύτατα προγράμματα συναλλάγματος. Το κίνημα της Αντίστασης και ο Οργανισμός (ο πρόδρομος της) ήταν ενήμεροι για αυτά τα προγράμματα για μεγάλο διάστημα και κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 70 τρισεκατομμυρίων δολαρίων από τις μαύρες χρηματοδοτήσεις της Cabal. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν πίσω στην ανθρωπότητα μετά την επανεκκίνηση του οικονομικού συστήματος.

Compression Breakthrough

Η ομάδα της Χίμαιρας δεν πρέπει να μπερδεύεται με τον αποσχισθείσα πολιτισμό. Ο αποσχισθείσας πολιτισμός είχε τις ρίζες του στο αποκρυφιστικό διαστημικό πρόγραμμα των Ναζί και εξελίχθηκε σε ένα στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα με πολλά μάυρα προγράμματα ενώ η ομάδα της Χίμαιρας είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από τον αποσχισθείσα πολιτισμό η οποία τον χειραγωγεί με σκοπό τη διατήρηση της καραντίνας στη Γη. Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ της ομάδας της Χίμαιρας και του αποσχισθείσα πολιτισμού ονομάζεται το όριο της φάσης για το οποίο τίποτα περισσότερο δεν μπορεί να ειπωθεί αυτή τη στιγμή και το ΓΕΓΟΝΟΣ – το ρήγμα στο μάτριξ – μπορεί να ονομαστεί η μετάβαση της φάσης.

Οι Δυνάμεις του Φωτός έχουν δημιουργήσει ένα πρωτόκολλο-σχέδιο για την ήττα της ομάδας της Χίμαιρας και αυτό το πρωτόκολλο εκτελείται αυτή τη στιγμή.

Η Νίκη του Φωτός είναι Κοντά.*