“Με απήγαγαν οι εξωγήινοι και με βίαζαν κάθε βράδυ.”

star ets

Άκουσον, άκουσον! Μία πρώην υπάλληλος της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα απαγωγής από εξωγήινους οι οποίοι την βίασαν πολλές φορές!

Η Νιάρα Τερέλα Ίσλι υποστηρίζει πως ένα ανθρωποειδές με ουρά και κίτρινα μάτια με σχιστές κόρες (εννοούν τα ερπετοειδή… αλλα το λένε με τρόπο..), την απήγαγε και την μετέφερε σε μία μυστική βάση στην αθέατη πλευρά το φεγγαριού. Εκεί, σύμφωνα πάντα με μαρτυρία της ίδιας, την εξανάγκαζαν να κάνει σεξ με εξωγήινους.

Η Νιάρα, δηλώνει ότι έχει μεταφερθεί στο φεγγάρι πάνω από 8-10 φορές όταν ήταν 25 ετών και πως οι εξωγήινοι την έβαζαν σε εργασίες όπως στον χειρισμό ηλεκτρονικών μηχανημάτων.

Μετά τις απαγωγές, η γυναίκα -όπως πάντα ισχυρίζεται-, κατέφυγε στην ύπνωση προκειμένου να ανακαλέσει από τη μνήμη της όλα όσα της είχαν συμβεί μιας και είχε κενά μνήμης.

Η Ίσλι, που είναι μητέρα ενός παιδιού και ζει στο Κολοράντο, συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων, ότι τα βράδια δεν της επιτρεπόταν να κοιμάται αλλά εξαναγκαζόταν να υπομένει τη σεξουαλική κακοποίηση: «Φοβόμουν. Ήξερα ότι έπρεπε να γυρίσω πίσω στην κόρη μου οπότε ήμουν πολύ συνεργάσιμη. Δεν ήθελα να κάνω κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή μου».

Πηγή: http://www.star.gr/Pages/Diethni.aspx?art=296047&artTitle=apistefti_martyria_me_apigagan_oi_exogiinoi_kai_me_viazan_kathe_vrady

Tags: ,