Οικονομική Επανεκκίνηση και το ΓΕΓΟΝΟΣ – Cobra

Light

Αυτή τη στιγμή συμβαίνουν πολύ μεγάλες αλλαγές πίσω από την αυλαία.

Η μάχη για τον έλεγχο του οικονομικού συστήματος συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς καθώς η δημιουργία αυτού πραγματοποιείται ταχύτατα. Η Ανατολική Συμμαχία (BRICS) σχεδιάζει το καινούργιο οικονομικό σύστημα με σκοπό να υποστηρίξει το ΓΕΓΟΝΟΣ όταν αυτό συμβεί.

http://www.examiner.com/article/harbinger-23-countries-begin-setting-up-swap-lines-to-bypass-dollar

Από την άλλη πλευρά οι Ιησουίτες έχουν διεισδύσει μέσα από πολλούς πράκτορες στην Ανατολική Συμμαχία προσπαθώντας να σαμποτάρουν τη δημιουργία του νέου οικονομικού συστήματος με σκοπό να δημιουργήσουν ένα άλλο κεντρικό οικονομικό σύστημα ύστερα από την κατάρρευση του δολαρίου ως το βασικό συνάλλαγμα παγκοσμίως και μετά την απομάκρυνση των Ιλλουμινάτι.

http://vidrebel.wordpress.com/2013/12/03/arab-gulf-states-join-chinese-campaign-to-dump-the-dollar/

Σκοπεύουν επίσης να χρησιμοποιήσουν τα Bitcons στο νέο οικονομικό σύστημα που προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν.

Οι Ιησουίτες ελπίζουν ότι με κάποιο μαγικό τρόπο θα καταφέρουν να παραμείνουν άφθαρτοι μετά το ΓΕΓΟΝΟΣ φορώντας τη φιλική μάσκα του μέγα χειραγωγού και εκπροσώπου τους Πάπα Φραγκίσκου  και προβάλλοντας τους εαυτούς τους σαν τους “καλούς” της υπόθεσης.

Για να προχωρήσουν τα σχέδια τους σχετικά με το κεντρικό τραπεζικό σύστημα ένα βήμα παραπέρα, οι Ιησουίτες συμμάχησαν κάτω από άκρα μυστικότητα με τους Ρόθτσαϊλντς:

http://canauzzie.blogspot.com/2013/12/clearing-deal-fuels-london-ambition-to.html

Οι Ρόθτσαϊλντ κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να είναι όσο το δυνατόν ποιο αθόρυβοι και αόρατοι ελπίζοντας ότι έτσι οι άνθρωποι θα πάψουν να τους θυμούνται όταν συμβεί το ΓΕΤΟΝΟΣ. Προσπαθούν να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους σαν “ανθρώπους” που απλά ήταν συλλέκτες έργων τέχνης, που αγαπούσαν τα καλά κρασιά και οι οποίοι απλώς είχαν έναν ή δύο οίκους επενδύσεων.

Εντομεταξύ, ο κόσμος προετοιμάζεται για την οικονομική επανεκκίνηση. Το γεγονός ότι το δολάριο θα χάσει τη θέση του σαν το παγκόσμιο συνάλλαγμα και ότι ένα καινούργιο οικονομικό σύστημα ξεπροβάλλει γίνεται πλέον κοινή γνώση παρόλο που οι ενημερώσεις που έρχονται από ανθρώπους της cabal δεν είναι πάντα ακριβείς.

http://www.lindseywilliams.net/lindsey-williams-goldseek-radio-chris-waltzek-december-2013-post/

Η κατάρρευση του τωρινού οικονομικού συστήματος είναι αναπόφευκτη μετά την κίνηση της ομάδας της Αντίστασης να μετακινήσει το μεγαλύτερο μέρος του φυσικού χρυσού από την cabal στις αρχές του 2012. Αυτός ο χρυσός ήταν που στήριζε και διατηρούσε στη ζωή το υπάρχον οικονομικό σύστημα και μετά την απομάκρυνση του άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκληρωτική διάλυση του συστήματος η οποία αναμένεται να συμβεί σύντομα. Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό θα συμβεί γύρω στο 2015:

http://www.wonksmedia.com/555plan.pdf

Άλλοι πάλι την περιμένουν πολύ νωρίτερα:

http://www.ascensionwithearth.com/2013/12/wow-current-stock-market-graph-matches.html

Ακόμα δεν μπορώ να αποκαλύψω την οποιαδήποτε πιθανή περίοδο για αυτή την αλλαγή του οικονομικού συστήματος. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η στιγμή της κατάρρευσης του παλιού οικονομικού συστήματος θα είναι και η τελευταία πιθανή στιγμή να συμβεί το ΓΕΓΟΝΟΣ αν δεν έχει γίνει ήδη νωρίτερα.

Κάποιες πολύ σημαντικές εξελίξεις έλαβαν μέρος το τελευταίο Σαββατοκύριακο όσων αφορά στο ΓΕΓΟΝΟΣ. Μία συγκεκριμένη ομάδα του Κινήματος της Αντίστασης με κωδικό ονομασίας RM2m, βρισκόταν 45 λεπτά μακριά από την πυροδότηση του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ το Σάββατο καθώς οι αρνητικές οντότητες (στο φυσικό και μη-φυσικό επίπεδο) το παρατράβηξαν με τις ενέργειες τους. Αυτές οι αρνητικές οντότητες υποχώρησαν τελευταία στιγμή προκειμένου να αποφύγουν την εκδήλωση του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ και αναγκάστηκαν να διαπραγματευτούν για τη δική τους πλέον ασφάλεια και επιβίωση. Προκειμένου να επιβιώσουν για λίγο ακόμα χρόνο αναγκάστηκαν και απενεργοποίησαν ολοκληρωτικά το σχέδιο τους Dom33 το οποίο ουσιαστικά ήταν κάποια αντίποινα που θα συνέβαιναν από την μεριά τους τη στιγμή του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.

Οι ίδιες οντότητες αναγκάστηκαν να πάψουν να υπερασπίζονται τα “ανώτατα στελέχη” της cabal, τα οποία μέχρι και πρότινος ενεργούσαν έχοντας την πλήρη υποστήριξη και κάλυψη των φυσικών αρνητικών οντοτήτων. Καθώς αυτές οι φυσικές αρνητικές οντότητες είναι πλέον περισσότερο απασχολημένες με τη δική τους ασφάλεια παρά με την ασφάλεια των μελών της cabal, η cabal μπορεί μελλοντικά να αντιμετωπίσει περίεργες καταστάσεις εάν λειτουργήσει με αρνητικό τρόπο. Η παλιά τάξη πραγμάτων που δούλεψε υπέρ τους για χιλιάδες χρόνια τώρα έχει υποστεί πλέον μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές-ζημιές.

Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός πρακτόρων του Κινήματος της Αντίστασης αυτή τη στιγμή στην επιφάνεια του πλανήτη οι οποίοι κάνουν “διάφορα πράγματα”.

Οι αρνητικές οντότητες δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν αυτές τις αλλαγές με ευκολία. Μία ανεπιβεβαίωτη πηγή μας ενημέρωσε ότι ένα εξέχον μέλος της οικογένειας Orsini αυτοκτόνησε στο διαμέρισμα του/της στη Ρώμη το Σάββατο που μας πέρασε ενώ η οικογένεια Farense σκέφτεται πολύ σοβαρά να παραδοθεί. Επίσης η Ανατολική Συμμαχία έχει πραγματοποιήσει μία εμπορική επίθεση στην Τράπεζα Banca Monte dei Paschi di Siena, διακόπτοντας με αυτό τον τρόπο την οικονομική υποστήριξη των Ιησουιτών. Αυτή η τράπεζα είναι μία από τις σημαντικότερες τράπεζες στο τωρινό τραπεζικό σύστημα που ελέγχεται από τους Ιησουίτες. Ανήκει στην οικογένεια Chigi, οικογένεια που ανήκει στη μαύρη αδελφότητα και που εδρεύει στην Siena.

Πολύ σημαντική είναι επίσης η πρόταση της ειδικής ομάδας RM2m για την πυροδότηση του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ πριν καν ολοκληρωθεί η κάθαρση των αιθερικών πεδίων από τις αρνητικές οντότητες. Πιστεύουν ότι αυτή η αναμονή κρατάει πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε και ότι κάποια ρίσκα θα πρέπει να παρθούν. Ευθυγραμμίζουν δε  το σχέδιο τους με τις μη-γήινες δυνάμεις του Φωτός.

Παρ’ όλα αυτά προκειμένου αυτό το σχέδιο να πραγματοποιηθεί επιτυχώς χρειάζονται τη δική μας συνεργασία.

Η πυροδότηση του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ πριν την ολοκληρωτική κάθαρση των αιθερικών πεδίων μπορεί να έχει σαν επίπτωση κάποιες πρόσθετες απώλειες ανθρώπινων ζωών, καθώς κάποιοι άνθρωποι θα γίνουν ιδιαίτερα δυσλειτουργικοί και ανίκανοι να διαχειριστούν την ψυχολογική πίεση του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ και για αυτό το λόγο θα προβούν στη βία. Η cabal δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα καθώς τα μέλη της ή θα συλληφθούν ή θα γίνουν αστρική σκόνη τις πρώτες ώρες του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ και ιδίως τώρα που το σχέδιο τους Doom33 είναι ανενεργό δεν θα μπορέσουν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά από τη μεριά τους. Οι Ιλλουμινάτι τώρα, επινοούν το δικό τους σχέδιο αντιποίνων καθώς έχασαν την υποστήριξη των αρνητικών οντοτήτων για το σχέδιο Doom33, το οποίο θα ήταν σαφώς λιγότερο ακίνδυνο από το πρωταρχικό σχέδιο Doom33. Σε αυτό το σημείο να σας ενημερώσω ότι όσοι πράκτορες των Ιλλουμινάτι ή των Ιησουιτών έχουν διεισδύσει σε διάφορα τμήματα του στρατού θα μετατραπούν σε αστρική σκόνη επίσης εάν επιχειρήσουν να παίξουν “βρώμικα”.

Το κυρίως πρόβλημα έγκειται στον παγκόσμιο πληθυσμό. Κάποιοι άνθρωποι ίσως γίνουν βίαιοι απέναντι στις οικογένειες τους καθώς παλιές μνησικακίες θα βγουν ξαφνικά στην επιφάνεια της ψυχοσύνθεσης τους. Επίσης βίαιοι χούλιγκαν μπορεί να λειτουργήσουν απρόβλεπτα τις πρώτες ώρες του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ίσως και μέρες μετά από αυτό σε κάποιες περιοχές όπου δεν υπάρχει σωστή αστυνόμευση προς το παρόν. Έτσι λοιπόν θα σας συμβούλευα όλους εσάς που διαβάζετε αυτό το κείμενο να αποφύγετε πάση θυσία βίαιες ενέργειες τις πρώτες ώρες και ημέρες μετά το ΓΕΓΟΝΟΣ άσχετα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεστε.

Η ομάδα RM2m έχει ζητήσει εάν μπορούμε να διεξάγουμε μία ψηφοφορία-γκάλοπ για να διαπιστωθεί ποια είναι η γνώμη του πληθυσμού στην επιφάνεια της Γης σχετικά με το πλάνο αυτό. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας δεν θα αποτελέσουν κριτήριο για τις ενέργειες σχετικά με την υλοποίηση του πλάνου αλλά θα είναι μία ανεκτίμητη ανατροφοδότηση για αυτούς ώστε να ρυθμίσουν τις παραμέτρους του σχεδίου αυτού στις ανάγκες του παγκόσμιου πληθυσμού.

Η πρώτη επιλογή είναι να πυροδοτήσουν το ΓΕΓΟΝΟΣ το ταχύτερο δυνατόν, κάτι που μπορεί να θέτει σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή τη δική σας καθώς και της οικογένειας σας.

Η δεύτερη επιλογή είναι να περιμένει την ασφαλέστερη στιγμή για το ΓΕΓΟΝΟΣ ακόμα και αν αυτό σημαίνει μία σημαντική καθυστέρηση των εξελίξεων.

Μπορείτε να ψηφίσετε στην πάνω δεξιά γωνία της παρακάτω σελίδας και ελπίζω ότι πολλές άλλες σελίδες και blog θα διαδώσουν αυτή την ψηφοφορία.

http://2012portal.blogspot.ca/

Η ομάδα RM2m θα σας κρατάει ενήμερους για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τις εξελίξεις και τα σχέδια του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ στο άμεσο μέλλον.

Tags: