Οι Φέροντες της Αυγής 14 από 16

Μετά, προκύπτει ένας πλούτος για όσους κατευθύνουν αυτές τις φυσικές πηγές. Η πιο απαραίτητη πλευρά στη διαδικασία της κατεύθυνσης και στέγασης ενέργειας, είναι πρώτα απ’ όλα, να δίνετε αξία στη Γη και στην εμπειρία της. Σας δίδεται ένας απίστευτος φυσικός πλούτος αυτή την εποχή και πρέπει να τον μαζέψετε και να τον κατευθύνετε. Τότε θα γίνετε όλοι πάμπλουτοι στα πεδία της προσβασιμότητας και της άριστης ικανότητας. Πολλοί θέλετε να φτάσετε στα υψηλότερα επίπεδα και να μείνετε εκεί, ξεχνώντας ότι η δουλειά σας είναι εδώ στη Γη. Πρέπει να μάθετε να μένετε γειωμένοι. Η ανάγκη να είστε γειωμένοι είναι κάτι που πολλοί δεν καταλαβαίνετε. Σύντομα θα διαπιστώσετε πως αν κινείστε με μεγαλύτερη επιτάχυνση, χωρίς να έχετε γειώσεις, πράγματα που να σας συνδέουν και να ενώνουν τους κόσμους σε ένα, μπορεί να έχετε δυσκολίες με το νευρικό σας σύστημα. Όταν αλλάζει η συχνότητα και μπαίνει περισσότερο φως στο σώμα, το όχημα αυτό αρχίζει να λαμβάνει περισσότερα στοιχεία. Μερικές φορές βαριέστε πολύ στον κόσμο σας και θέλετε να μπείτε σε φάση λήψης στοιχείων και να ξεχάσετε αυτό που θεωρείτε πεζό κόσμο. Αν δεν είστε γειωμένοι δεν θα έχετε τρόπο να αφήσετε αυτές τις πληροφορίες να μπουν στην πραγματικότητά σας και να χρησιμεύσουν.

Μπορεί να υπερφορτίσουν το σύστημά σας, ή να μη μπορέσετε να ερμηνεύσετε αυτά που λαμβάνετε, και να παραμείνετε ήρεμοι. Χρειάζεται να εξισορροπείτε πολλούς κόσμους ταυτόχρονα. Πώς θα το κάνετε αυτό; Με πρόθεση, με εξάσκηση και με απόφαση. Η γείωση επιτρέπει τη συγχώνευση των κόσμων και εσάς να έχετε πρόσβαση σε πολλούς κόσμους. Σας επιτρέπει να νιώσετε κύματα ενέργειας, και μετά να τα κατευθύνετε όπου και όταν τα χρειαστείτε. Να γίνετε υπεράνθρωποι. Ένας καλός τρόπος να γειώσετε τον εαυτό σας είναι να βγείτε έξω και να καθίσετε στο έδαφος. Βγείτε έξω λοιπόν στη φύση, σταθείτε ή καθίστε κοντά σε ένα δέντρο για λίγο. Βάλτε την καρέκλα σας στον ήλιο και διαβάστε ένα βιβλίο, ενώ ο ήλιος θα σας λούζει. Ή να πάτε για κολύμπι και να βάλετε τα πόδια σας στο νερό. Αυτά είναι τα στοιχεία. Απαρτίζουν τη Γη και μπορείτε να τα νιώσετε. Πρέπει να μάθετε να χειρίζεστε πολλές πραγματικότητες ταυτόχρονα. Να συνειδητοποιείτε ότι το κάνετε αυτό και να έχετε έναν τόπο – τη Γη, μέσα στην οποία θα ερμηνεύετε τις πληροφορίες. Δεν θα ήσασταν εδώ, αν δεν ήταν σημαντικό να γειώνετε πληροφορίες και ενέργεια μέσα στη Γη.

Όποτε νιώθετε ηλεκτρισμένοι ή ενεργοποιημένοι, συνειδητοποιείτε ότι είστε σε άλλη ψυχονοητική κατάσταση. Επίσης, να συνειδητοποιείτε πόσες εκφάνσεις αυτών των καταστάσεων υπάρχουν και ότι πρέπει να δίνετε εντολή στον εαυτό σας να γίνει αγωγός, όπως ένας μεγάλος πετρελαιαγωγός. Όταν ξέρετε ότι είστε σε άλλη ψυχονοητική κατάσταση και ότι σας δίδονται πληροφορίες, ενέργεια ίασης, χαράς ή ανόδου, να ενεργείτε σαν αγωγός. Εξαπολύστε την ενέργεια μέσω του εαυτού σας και αναγνωρίστε ότι βρίσκεστε σε πολυδιαστατική έκφραση. Σημειώστε το αυτό, αλλά μην το αναλύετε. Απλά αφήστε την ενέργεια να φιλτραριστεί από εσάς, μέσα στη Γη και αργότερα θα γίνει πιο κατανοητό. Μπορείτε να ανακαλύψετε το συναισθηματικό σας σώμα, αποφασίζοντας ότι πιστεύετε πως τα συναισθήματα είναι αξιόπιστα. Αποφασίστε πως πιστεύετε ότι τα συναισθήματα είναι καλά ότι είναι ασφαλή ότι μπορούν να σας πάνε κάπου ότι είναι ωφέλιμα και δεν είναι απλά εμπόδια ή παρεξηγήσιμα. Όποτε απελευθερώνονται συναισθήματα μέσα σας, ψάξτε να δείτε τι κάνουν για σας. Όταν μαλώνετε με το παιδί σας ή το παιδί σας σας φωνάζει και μετά νιώθετε άσχημα και κλαίτε, κοιτάξτε το συναίσθημά σας. Τι κάνει το συναίσθημα για σας; Όποτε σας κατακλύζει το συναίσθημα, έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες από πολλές πραγματικότητες. Βρείτε αυτή τη συχνότητα και κρατήστε τη. Σχεδόν όλοι πιστεύετε ότι τα συναισθήματα είναι ανεξέλεγκτα. Δεν είναι.

Μπορείτε να ελέγξετε το συναίσθημα και δε χρειάζεται να βγείτε εκτός ελέγχου. Το συναίσθημα μπορεί να γίνει μια συχνότητα μέσα σας, μέσα από την οποία νιώθετε στον πυρήνα του «είναι» σας. Κι όμως, μπορεί να σας κοιτάξει κάποιος και να μην καταλάβει ότι σας συμβαίνει κάτι. Αυτό δεν σημαίνει πως το μπλοκάρετε. Σημαίνει απλά ότι βρήκατε τρόπο να νιώσετε ένα συναίσθημα, χωρίς να νιώθετε άσχημα ή όμορφα γι’ αυτό, απλά να αναγνωρίζετε ότι το νιώθετε. Δείτε τι άλλο μπορείτε να κάνετε με αυτό το συναίσθημα. Πού σας οδηγεί; Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Απεμπλακείτε από το γεγονός που επέφερε το συναίσθημα. Αυτό θα βοηθήσει κάποιους. Η σωματική εργασία επιφέρει μια εκτόνωση. Χρησιμοποιήσατε τους ιστούς και τους μύες του σώματος, σαν πανοπλία που καλύπτει τον σκελετό σας. Ο ιστός έγινε συμπαγής και χώθηκε μέσα, εμποδίζοντας αυτό που υπάρχει στο σκελετό, να βγει στην επιφάνεια. Θέλετε πρόσβαση στην πληροφορία που είναι μέσα στο κόκαλο, διότι εκεί βρίσκεται όλη η ιστορία, ενώ τα εμπόδια είναι στον ιστό. Πρέπει να περάσετε όλες αυτές τις στρώσεις για να φτάσετε στην αλήθεια μέσα στο σώμα σας. Να θυμάστε πως όλα υπάρχουν σαν δόνηση. Τα ζώα τοποθετήθηκαν στον πλανήτη για να σας συντροφεύουν, να ζουν στη Γη και να σας ταϊζουν και να σας προστατέψουν αν χρειαστεί. Αυτό θα έπρεπε να γίνει με αγάπη. Αν ζείτε σε αγρόκτημα και εκτρέφετε κοτόπουλα και γουρούνια και αν τα ταϊζετε, κι αν όταν έρθει η ώρα για σφαγή το κάνετε με συμπόνια και αγάπη, τότε όλα καλά. Δίνετε ποιότητα ζωής στα ζώα και αυτά με τη σειρά τους, ανακυκλώνουν εαυτούς για να δώσουν σε σας αγάπη και ποιότητα ζωής. Αυτό είναι το ιδανικό. Αυτή ήταν η πραγματικότητα για πολύ καιρό στον πλανήτη. Δεν είναι πια η πραγματικότητα.

Να έχετε επίγνωση της δόνησης μέσα στα πράγματα. Αφήστε το σώμα σας να πει αυτό που θέλει, αφήστε τον εαυτό σας να θέλει να αλλάξει, γιατί το σώμα σας, καθώς θα επιχειρεί να αυξήσει δονήσεις για να χτίσει φωτεινό σώμα, θα απομακρυνθεί από ορισμένες τροφές. Να έχετε την πρόθεση της επιθυμίας να αλλάξετε διατροφή και μετά να’ χετε την πρόθεση να έρθουν τα πράγματα σε σας. Υπερτονίζουμε ξανά και ξανά ότι είστε πολύ περισσότερο από σώματα. Υπάρχετε σε πολλές πραγματικότητες και έχετε πληθώρα οδηγών. Ο καθένας από σας πρέπει να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του. Τι θέλετε; Δηλώστε: «θέλω να εξελιχθώ, θέλω να αλλάξω τη διατροφή μου, επιθυμώ να έχω περισσότερη διαίσθηση..» Να είστε σαφείς στις προθέσεις σας. Η λέξη «προτίθεμαι» έχει τεράστια δύναμη. Η πραγματική υγεία απαρτίζεται από 12 εντελώς μεταλλαγμένες και εξελιγμένες έλικες μέσα στο σώμα, που θα ενεργοποιούσαν πλήρως την εγκεφαλική λειτουργία. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ενεργοποιηθούν τελείως οι 12 έλικες, αν και μπορεί να αρχίσει η «σύνδεσή» τους. Κάποιοι έχετε νιώσει ότι έχουν «συνδεθεί», αλλά δεν είναι ενεργοποιημένες. Όταν ενεργοποιηθούν, ενεργοποιείται πλήρως ο εγκέφαλος και είστε ιδιοφυείς. Γνωρίζετε τα πάντα. Είστε τηλεπαθητικοί και μπορείτε να κάνετε τα πάντα, διότι εμπεριέχετε τη ζωντανή βιβλιοθήκη. Έχετε την κάρτα πρόσβασης οποιασδήποτε πληροφορίας που είναι καταχωρημένη παντού σ’ αυτόν τον πλανήτη.