Οράματα Διάσπασης της Συμπίεσης – Cobra

earth meditation visualization

Για να μπορέσετε να έχετε μία ποιο ολοκληρωμένη αντίληψη της Διάσπασης της Συμπίεσης (γνωστής και ως ΓΕΓΟΝΟΣ), δημοσιεύω τρία διαφορετικά διαισθητικά οράματα που βρήκα στο ίντερνετ. Οι συγγραφείς αυτών των οραμάτων είτε μου είναι άγνωστοι είτε επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Πρώτο όραμα:

Το πλέγμα πρέπει να πέσει, τελειώνει, το Φως εισέρχεται.

Το τελευταίο στάδιο είναι απλά η απομάκρυνση του πλέγματος. Αυτό πρέπει να συμβεί πρώτα και μετά όλα τα γεγονότα θα ακολουθήσουν.

Ο Ένας θα συγκεντρώσει όλη του/της την ενέργεια προκειμένου να καταστρέψει το ίδιο το πλέγμα και μετά όλα τα γεγονότα θα συμβούν σχεδόν ταυτόχρονα.

Τα “προγράμματα” δεν θα έχουν μέρος να κρυφτούν, καμία πύλη να διαφύγουν, κανέναν εξοπλισμό, τίποτα απολύτως. Θα απομακρυνθούν και καιρικά φαινόμενα φωτεινότητας θα λάβουν μέρος.

Δεύτερο όραμα:

Στο όνειρο μου, υπήρχαν πύλες παντού στη Γη, όπως τα βαθουλώματα σε μία μπάλα του γκολφ και όλες ενεργοποιήθηκαν με μιας, επιτρέποντας σε μία ιδιαίτερη ενέργεια να ρέει μέσα από αυτές σε κυκλικά, αυξανόμενα μοτίβα. 

Οι πύλες είναι τόσες πολλές όσες και οι όψεις σε ένα κυκλικό διαμάντι. 

Τρίτο όραμα:

Καθαρισμός Αιθερικού Πεδίου / Προσομοίωση του Γεγονότος

Θα ήθελα να ξέρω ποιος άλλο έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο.

Την τελευταία εβδομάδα, είχα ένα όραμα ενώ ήμουν ξύπνιος, στο οποίο το αιθερικό πεδίο είχε καθαρίσει ολοκληρωτικά. Για λίγα λεπτά πίστευα ότι συνέβαινε το ΓΕΓΟΝΟΣ αλλά μετά κατάλαβα ότι ήταν μία προσομοίωση του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ένα πρωταρχικό αίτιο, ή μία τοπική εκδήλωση αυτού.

Χαρακτηρίζοντας το απλώς θαυμάσιο και γεμάτο έμπνευση θα ήταν άδικο. Όλο το αιθερικό πεδίο φωτιζόταν από μία χρυσή σκόνη / λευκόχρυσο φως και μπορούσα να δω δίνες ενεργείας σαν τεράστιους ανεμοστρόβιλους να “ανοίγουν” παντού. Αυτές οι σκουληκότρυπες λειτουργούσαν σαν βαρυτικές ρουφήχτρες και όλα τα σκοτεινά όντα κατέληγαν σε αυτές κατά εκατομμύρια. Υπήρχε μία αίσθηση πολύ μεγάλης κλίμακας, σαν να συνέβαινε παντού αυτό. Αυτό το συμβάν με άφησε με ορθάνοιχτα τα μάτια αυξάνοντας τις δονήσεις μου κατά μερικές οκτάβες.

The EVENT

Διευκρίνιση:

Υπήρχαν φήμες στο ίντερνετ σχετικές με το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι θα συνέβαινε στις 11 Νοεμβρίου (βασισμένες στις πηγές της CIA του Fulford οι οποίες ανέφεραν ότι η άσκηση GridEx 2 θα συνέβαινε εκείνη την ημέρα) ή στις 13/14 Νοέμβρη (όπου η άσκηση GridEx θα συμβεί πραγματικά). Το Κίνημα της Αντίστασης έχει ξεκαθαρίσει ότι το ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αυτές τις ημερομηνίες και ότι η άσκηση GridEx 2 ΔΕΝ θα απενεργοποιήσει το ηλεκτρικό ρεύμα σε μεγάλες περιοχές. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το Grid Ex2 εδώ:

http://etheric.com/electric-grid-blackout-planned-november-13th-14th-2013/

Η τελική νίκη του Φωτός είναι κοντά. Στις 11 Νοεμβρίου μία συγκεκριμένη αποστολή των δυνάμεων του Φωτός θα λάβει μέρος και μπορεί μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να επιφέρει μεγάλες αλλαγές. Επίσης, στις 13 Νοεμβρίου θα υπάρξει ένα ηλιοκεντρικό τετράγωνο μεταξύ Δία, Ουρανού και Πλούτωνα. Αυτό το αστρολογικό φαινόμενο θα έχει σαν αποτέλεσμα μία τεράστια απελευθέρωση της ενεργειακής έντασης η οποία θα γίνει αισθητή σε όλο το ηλιακό σύστημα. Είναι επίσης αλήθεια ότι πολύ μεγάλες αλλαγές πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στο Αμερικάνικο Πεντάγωνο οι οποίες θα οδηγήσουν σε μεγάλη ενδυνάμωση του κινήματος του Θετικού Στρατού. Και τέλος, μου άρεσε πραγματικά το σχόλιο του David Wilcock στο blog του Fulford:

Για να γίνει κατανοητό από όλους τους αναγνώστες μας, μία “έκπληξη” πρόκειται να συμβεί. Δεν θα είναι κάτι που θα περιμένουμε. Λένε ότι θα αλλάξει οριστικά τις ζωές όλων των ανθρώπων του Δυτικού κόσμου. Ο Πούτιν και η συμμαχία προετοιμάζονται για την ανάβαση. Πρόκειται για μία μεγάλη, ΜΕΓΑΛΗ αλλαγή. Το καινούργιο οικονομικό σύστημα δουλεύει ήδη επιτυχώς και θα υπάρξει μία επανεκτίμηση των συναλλαγμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρόλο που η αξία του αμερικάνικου δολαρίου θα μειωθεί ο συνολικός αντίκτυπος αυτής της κατάστασης θα είναι θετικός.