Παράθυρο Ευκαιρίας για το ΓΕΓΟΝΟΣ 2014-2015

Ένα νέο Παράθυρο Ευκαιρίας για το ΓΕΓΟΝΟΣ πρόκειται να ανοίξει στην επιφάνεια του πλανήτη σύντομα.

Αυτό το Παράθυρο Ευκαιρίας είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι στιγμής για να επιτύχουμε την απελευθέρωση του πλανήτη καθώς και τη δική μας. Παρόλο που η μάχη βρίσκεται ακόμα μακριά από το τέλος της, η ομάδα της Χίμαιρας χάνει την ισχύ της με τον ταχύτερο ρυθμό που καταγράφηκε ποτέ στην ιστορία και το Φως στο τέλος του τούνελ μπορεί εύκολα πλέον να γίνει ορατό.

Victory4

Αυτό το Παράθυρο Ευκαιρίας θα ανοίξει στις 15 Δεκεμβρίου του 2014, με σημείο καμπής στις 21 Ιανουαρίου του 2015 και θα κλείσει στις 17 Μαρτίου του 2015.

WinOpp

Τα σημεία ανοίγματος και κλεισίματος του Παραθύρου Ευκαιρίας είναι στιγμές κατά τις οποίες λαμβάνει χώρα το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Πρόκειται για το έκτο και το έβδομο (το οποίο είναι επίσης και το τελευταίο) τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που συμβαίνει μεταξύ της περιόδου 2012-2015. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα σηματοδοτεί την επανάσταση της συνειδητότητας η οποίο θα διαλύσει κάθε δομή ελέγχου της cabal:

UranusPluto

Αυτό το Παράθυρο Ευκαιρίας θα ανοίξει με την ενεργοποίηση της Πύλης IS:IS (μέρος ΙΙ), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου του 2014. Εκείνη την ημέρα θα συνεχίσουμε την εργασία που ξεκινήσαμε με το πρώτο μέρος της ενεργοποίησης της πύλης IS:IS πριν από 6 μήνες. Πρόκειται να έλξουμε Θεϊκή ενέργεια (ενέργειες της αγνής θηλυκής αρχής) στο ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη με σκοπό την ισορροπία και την αρμονία της πλανητικής κατάστασης και την ευκολότερη μετάβαση στο ΓΕΓΟΝΟΣ. Η κύρια ενεργοποίηση θα πραγματοποιηθεί στο οροπέδιο της Γκίζας στην Αίγυπτο. Είστε ευπρόσδεκτοι να παραβρεθείτε εκεί μαζί μας αν το επιθυμείτε:

http://portal2012.org/Egypt.html

Το σημείο καμπής αυτού του Παραθύρου Ευκαιρίας θα συμβεί στις 21 Ιανουαρίου του 2015 με μία ιδιαίτερη ενεργοποίηση η οποία έχει κωδική ονομασία RR6 και η οποία είναι ποιο σημαντική για την ομάδα της Αντίστασης παρά για τον πληθυσμό της επιφάνειας του πλανήτη.

Το κλείσιμο του Παραθύρου Ευκαιρίας θα είναι και το τελευταίο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα στις 17 Μαρτίου του 2015. Μετά την ολοκλήρωση του σχηματισμού του τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα το οποίο ήταν συνεχές για 3 χρόνια, η κατάσταση στον πλανήτη προβλέπονται να είναι ποιο ηπίων τόνων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία του Παράθυρου Ευκαιρίας για το ΓΕΓΟΝΟΣ θα ανακοινωθούν την κατάλληλη στιγμή.