ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ – Τι Πρόκειται να Συμβεί Σύντομα

Το ΓΕΓΟΝΟΣ θα είναι ένας πρωταρχικός, πολύ έντονος, ενεργειακός παλμός ο οποίος θα εκπεμφθεί από το κέντρο ή την καρδιά του γαλαξία μας και ο οποίος θα μεταδοθεί μέσω του ήλιου.

Αυτή η ενέργεια θα γίνει αισθητή από κάθε άνθρωπο πάνω στον πλανήτη Γη. Αυτή η ενέργεια θα διαπεράσει κάθε άτομο του οργανισμού μας και θα προκαλέσει ευεργετικές αλλαγές στο DNA μας ούτως ώστε να μπορούμε να εξελιχτούμε πνευματικά με ένα ποιο γρήγορο ρυθμό στο μέλλον.

Οι άνθρωποι θα βιώσουν μία κατάσταση χαράς μέσα τους και αυτοί που είναι προετοιμασμένοι είναι πιθανό να βιώσουν και μία κατάσταση εσωτερικής φώτισης. Θα κατανοήσουν σε πολύ βαθύ επίπεδο την πραγματική εμπειρία του “Θεού” ή της Ύπαρξης και θα έχουν την εμπειρία μίας κατάστασης εσωτερικής ευφορίας και ευχαρίστησης. Την ίδια στιγμή, αυτή η ενέργεια θα προκαλέσει μία χαρακτηριστική ζωτικότητα και μια ξεχωριστή λάμψη που είναι πιθανόν να είναι εμφανής στο δέρμα ή το πρόσωπο πολλών ανθρώπων, μία ιδιαίτερη εσωτερική λάμψη.

Έχει υπολογιστεί ότι αυτός ο πρωταρχικός παλμός θα διαρκέσει ακριβώς 14 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα. Αυτός είναι και ο χρόνος του χτύπου της καρδιάς του γαλαξία μας. Με άλλα λόγια, είναι η συχνότητα του γαλαξία μας. Δεν είναι σύμπτωση το γεγονός ότι χρειάζονται 14 λεπτά ώστε να μεταμορφωθεί ένα ελεύθερο νετρόνιο σε ένα πρωτόνιο και ένα ηλεκτρόνιο, στις δύο πολικότητες του.

Η ενέργεια που θα εκπεμφθεί από το κέντρο του γαλαξία μέσω του ήλιου θα γίνει αντιληπτή από όλους τους ανθρώπους και όλοι θα έχουμε την αίσθηση μίας ανεπαίσθητης φόρτισης η οποία θα μας προκαλέσει συναισθήματα ελπίδας και χαράς και θα μας εξασφαλίσει ένα σχετικά γρήγορο πνευματικό μονοπάτι αν αυτό επιλέξουμε.

Η Ανές μου έδειξε ότι μόλις συμβεί αυτό το ΓΕΓΟΝΟΣ θα εμφανιστεί μία φωτεινότητα στον ουρανό εάν αυτό συμβεί τη νύχτα, κάτι παρόμοιο με το φως στους πόλους όταν εμφανίζεται το Βόρειο Σέλας. Εάν το ΓΕΓΟΝΟΣ συμβεί κατά τη διάρκεια της ημέρας οι άνθρωποι θα αντιληφθούν μία αντίστοιχη φωτεινότητα στην ατμόσφαιρα και θα νιώθουν μία χαρακτηριστική ευτυχία όταν θα κοιτάνε το πολύ φωτεινό και αστραφτερό μπλε του ουρανού πάνω από τα κεφάλια τους.

Πρόκειται για μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία που προσφέρεται σε όλους εμάς για ένα φωτεινό άλμα στη συνειδητότητα μας. Θα είναι ένα εξαιρετικό συμβάν για την ιστορία του πλανήτη μας ακόμα και για την συμπαντική ιστορία.

Η Ανές επισήμανε ακόμα ότι αυτή θα είναι και η μοναδική ενέργεια που θα προστατεύει όσους ακολουθούν το μονοπάτι της εξέλιξης. Το ΓΕΓΟΝΟΣ σίγουρα θα λάβει χώρα και θα είναι μία απίστευτη ευκαιρία για όλα τα ανθρώπινα όντα να ευθυγραμμιστούν με το μονοπάτι της εξέλιξης και να προοδεύσουν με ένα πρωτόγνωρο τρόπο τόσο ενεργειακά όσο και πνευματικά.

Αυτός ο απίστευτα ισχυρός ενεργειακός παλμός θα φωτίσει τη δομή της ζωής μέχρι και τα ποιο μικροσκοπικά δομικά συστατικά της όπως τα βακτήρια και το άμορφο έδαφος. Ουσιαστικά θα πρόκειται για μία αναβάθμιση του DNA των ανθρώπων ανάλογα με το δυναμικό, τo πεπρωμένο και τις επιλογές καθενός από εμάς.

Στη συνέχεια οι άνθρωποι θα κατανοήσουν την αληθινή φύση των πραγμάτων και θα έχουν επίγνωση της αλήθειας, θα είναι σαν να ξύπνησαν από ένα πολύ βαθύ ύπνο. Θα αντιληφθούν τα πάντα γύρω τους μέσα σε ένα θεϊκό φως. Όπως λέει και το ρητό όμως: “Μπορείς να οδηγήσεις ένα άλογο στη λίμνη, αλλά δεν μπορείς να το κάνεις να πιει νερό.” Όλοι οι άνθρωποι θα έχουν την επιλογή σχετικά με το ποιον δρόμο θα επιλέξουν να διαβούν. Θα μπορούν να διαλέξουν το δρόμο της στασιμότητας, της υποστροφής, της ταλαιπωρίας και του παλιού παραδείγματος ή το δρόμο της ευτυχίας και της ανάληψης σε ένα κόσμο πνευματικότητας και φωτός.

Αυτός ο κολοσσιαίος ενεργειακός παλμός θα είναι μία εισροή ζωτικής ενέργειας στο αιθερικό πεδίο της Γης στο οποίο ο Σύριος πολιτισμός έχει ήδη τοποθετηθεί και θέλει να ενσωματώσει αυτή τη νέα ενέργεια ώστε να αντικαταστήσει το παλιό ελαττωματικό αιθερικό πεδίο το οποίο είναι γεμάτο από ενεργειακά εμπόδια τα οποία σατανικές και δαιμονικές οντότητες χρησιμοποιούν για να ελέγχουν και να υποτάσσουν το ανθρώπινο γένος ιδίως τα τελευταία χίλια χρόνια.

Αμέσως μετά την εκπομπή του ισχυρού αυτού παλμού φωτονικής ενέργειας, θα λάβουν μέρος κάποια άλλα γεγονότα τα οποία θα προκαλέσουν μεγάλες αναταραχές στον πλανήτη Γη. Αυτή η ενέργεια θα είναι και ο μοναδικός σύμμαχος όσων ανθρώπων βρεθούνε αντιμέτωποι με αυτές τις απρόοπτες δοκιμασίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβα, ο παλμός αυτός που θα εκπεμφθεί κατά τη διάρκεια του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ θα ξεκινήσει μία νέα εποχή στον πολιτισμό της Γης. Από αυτή τη στιγμή και μετά οι άνθρωποι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν να ζουν σε μία μόνιμη κατάσταση ευδαιμονίας και συνύπαρξης με την Ύπαρξη-Θεό ή να να απορρίψουν πλήρως αυτή την κατάσταση της συνειδητότητας και να ενταχθούν πάλι στην κατάσταση του πεσιμισμού και της αρνητικότητας.

Μετά από αυτές τις αλλαγές, η κοινωνία των ανθρώπων θα βιώσει μία πολύ ισχυρή ορμή επαναφοράς και διόρθωσης της ατομικής καθώς και της συλλογικής ανεξαρτησίας της. Οι άνθρωποι θα έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην Ύπαρξη και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την οποία θα απαιτούν τα δικαιώματα τους. Σε αυτό το σημείο η κοινωνία θα διαχωριστεί σε αυτούς που επιθυμούν να εξελιχτούν ταχύτερα κάνοντας ένα άλμα προς τα εμπρός και σε αυτούς που θα είναι προσκολλημένοι στο παρελθόν, τις παλιές συνήθειες, τις παραδόσεις τους, οι οποίοι θα αρνηθούν να αναγνωρίσουν το εσωτερικό φως της ψυχής τους το οποίο θα έχει ήδη γεννηθεί σε όσους έχουν αφυπνιστεί πνευματικά μέχρι τότε.

Η Ανές ανάφερε ξεκάθαρα ότι αυτό το ΓΕΓΟΝΟΣ είναι ένα Θείο Δώρο, ένα πνευματικό δώρο το οποίο αναπαριστά την φωτονική ενέργεια που εκπέμπεται από όλα τα όντα που βίωσαν την κατάσταση της εσωτερικής φώτισης ή ψυχικής απελευθέρωσης στα πλανητικά συστήματα που ανήκουν στα 200 αστέρια του γαλαξία μας το οποία αποτελούν “το δίκτυο”. Αυτή η φωτονική ενέργεια είναι ουσιαστικά κωδικοί ενεργοποίησης που έχουν συσσωρευτεί και αποστέλλονται στη Γη ούτως ώστε κάθε άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη να έχει την ευκαιρία να επιλέξει μεταξύ καλού ή κακού, μεταξύ ολοκληρωτικής συνείδησης ή πλήρης ασυνειδησίας.

Κάποιοι άνθρωποι προτιμούν να εξαπατούν τους εαυτούς τους, πιστεύοντας ότι η ανάληψη της ανθρωπότητας σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας θα είναι μία πολύ ομαλή διαδικασία χωρίς δυσκολίες. Από την οπτική μας γωνία αυτή η πεποίθηση πίσω από την φαινομενικά καλή τους πρόθεση κρύβει μεγάλη ανωριμότητα ακόμα και κάποιον ασυνείδητο φόβο μέσα τους. Αυτοί οι άνθρωποι προτιμούν να κρύβονται πίσω από κάποιο σλόγκαν όπως το “αγάπη και φως” χωρίς να μπορούν να αντιληφθούν ή να καταλάβουν όλες τις πραγματικές συνέπειες ενός τόσο μεγάλου ενεργειακού μετασχηματισμού που θα συμβεί στον κόσμο μας. Χτίζουν ένα δικό τους νοητικό κόσμο, ελπίζοντας ότι αυτός  θα τους προστατεύσει από την οποιαδήποτε κακουχία.

Στην πραγματικότητα κανείς δεν επιλέγει τα προβλήματα, την ταλαιπωρία και τις δυσκολίες, παρ΄όλα αυτά οι κοσμικές δυναμικές είναι τέτοιες που για να φτάσει κάποιος το Φως πρέπει πρώτα να περάσει από τις δοκιμασίες του σκότους.

Όπως τόνισε και η Ανές, το ΓΕΓΟΝΟΣ θα ενοχλήσει κατά πολύ τις αρνητικές οντότητες, σε τέτοιο βαθμό που θα εγκαταλείψουν άμεσα τις “φωλιές” τους, ψάχνοντας απεγνωσμένα να βρουν ανθρώπους με σκοπό να τους επηρεάσουν αρνητικά στην κατεύθυνση του φόβου, του θυμού και της βίας με απώτερο σκοπό να διατηρήσουν το παράδειγμα της καταπίεσης και του ελέγχου που ασκούσαν χιλιάδες χρόνια στην ανθρωπότητα. Προκειμένου να το επιτύχουν αυτό θα χρησιμοποιήσουν κάθε διαθέσιμο μέσο χωρίς να κρύβονται πλέον στο ελάχιστο. Φυσικά οι πρώτοι άνθρωποι που θα προσπαθήσουν αυτές οι αρνητικές οντότητες να επηρεάσουν θα είναι αυτοί άνθρωποι που έχουν πουλήσει τις ψυχές τους εδώ και πολλά χρόνια και αυτοί που έχουν ανατραπεί πνευματικά όπως για παράδειγμα οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι τόσο διεφθαρμένοι και ανήθικοι που ακόμα και μετά το ΓΕΓΟΝΟΣ θα αποτελούν γόνιμο έδαφος για τις σκοτεινές πράξεις των αρνητικών οντοτήτων οι οποίες θα τους επηρεάσουν κατά τέτοιο τρόπο ώστε να πάρουν αποφάσεις άκρως επιβαρυντικές για τη φύση και τον πληθυσμό του πλανήτη Γη.

Για αυτό το λόγο μετά από την εκπομπή αυτού του πανίσχυρου παλμού φωτονικής κοσμικής ενέργειας, θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση. Οι καιροί που θα ακολουθήσουν θα είναι μία πρόκληση για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και οι περισσότεροι άνθρωποι θα δοκιμαστούν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πολλά μυστικά και πολλές αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την αγανάκτηση των ανθρώπων.

Αντίθετα με την τωρινή κατάσταση κατά την οποία δεν υπάρχει καμία απολύτως συνοχή γνώμης και θέλησης των ανθρώπων ως προς την πλειοψηφία τους τουλάχιστον, μετά το ΓΕΓΟΝΟΣ οι μάζες των ανθρώπων θα ξεχυθούν στους δρόμους και θα απαιτήσουν τα δικαιώματα τους με μεγάλο θάρρος και αποφασιστικότητα.

Η Ανές μου εξήγησε επίσης αυτό το πολύ ενδιαφέρον σημείο. Παρ΄όλο που για πολλούς ανθρώπους θα είναι δύσκολο να καταλάβουν ή να πιστέψουν ότι μπορούν να προσπεράσουν αυτές τις δοκιμασίες, η υποστήριξη της φωτονικής ενέργειας θα τους καθοδηγήσει και θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν κάθε δύσκολη κατάσταση σαν από θαύμα.

Μετά το ΓΕΓΟΝΟΣ, η κοινωνία θα αφυπνιστεί και θα έχει ένα περίσσευμα ενεργείας και όπως αναφέραμε προηγουμένως οι σκοτεινές δυνάμεις θα υποστούν μεγάλο σοκ και αναστάτωση από αυτή την πνευματική αφύπνιση των ανθρώπων. Και αυτό γιατί αντί να ζουν σε μία κατάσταση μόνιμου φόβου και με μία τάση να κοιτούν συνέχεια το πορτοφόλι τους και να δουλεύουν συνέχεια απλώς και μόνο για να επιβιώνουν, πλέον θα θέσουν σαν προτεραιότητα στη ζωή τους την πνευματική τους ελευθερία. Θα έχουμε τη δύναμη και την πυγμή να απαιτήσουμε τα δικαιώματα μας και την πνευματική μας ανεξαρτησία.

Έτσι λοιπόν αυτά τα όντα που ζουν και τρέφονται από την αρνητική ενέργεια και τις δονήσεις του φόβου μας θα φανερώνονται για αυτό που πραγματικά είναι και θα προκαλούν καταστάσεις ταλαιπωρίας και δυσφορίας στην κοινωνία. Τελικός στόχος τους θα είναι να δημιουργούν προβλήματα στους ανθρώπους ώστε να επαναφέρουν τις δονήσεις του φόβου και του πεσιμισμού ή άλλες αρνητικές συχνότητες στη ψυχοσύνθεση των ανθρώπων.

Άνθρωποι που θα αποδεχτούν πλήρως και ολοκληρωτικά αυτές τις ευεργετικές φωτονικές ενέργειες και που θα εκτιμήσουν την πραγματική τους αξία θα αρνηθούν χαρακτηριστικά την ασυνειδησία ή την κακία η οποία θα φαίνεται να γεννιέται σε άλλους ανθρώπους και θα επιμένουν να διεκδικούν τα δικαιώματα τους, ιδίως αυτό της πνευματικής ανεξαρτησίας και ελευθερίας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις είδα ακόμα και πολύ ισχυρές κοινωνικές κινήσεις, κυβερνήσεις οι οποίες θα προσπαθούν με τη χρήση βίας να σταματήσουν συγκεκριμένες αλλαγές στη δομή της κοινωνίας. Δεν μπορώ να πω ότι αντιλήφθηκα μεγάλους πολέμους ή συγκρούσεις, παρ΄όλα αυτά στο κοινωνικό επίπεδο και στο ανθρώπινο επίπεδο, οι εντάσεις θα είναι σημαντικές.

Την ίδια στιγμή αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι θα προκύψουν δύο “μέτωπα”, άνθρωποι οι οποίοι θα βιώνουν μία κατάσταση ευδαιμονίας και φώτισης και άνθρωποι που θα βιώνουν καταστάσεις πεσιμισμού και αρνητικότητας. Και τα δύο αυτά μέτωπα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν περισσότερο χώρο είτε αυτός είναι στο φυσικό επίπεδο είτε στο συναισθηματικό.

Συχνά θα υπάρχουν διαμάχες μεταξύ νέων ανθρώπων καθώς και μεταξύ μεγαλύτερων, κάποιοι από τους οποίους θα επιδεικνύουν θετικές και ευεργετικές εκφράσεις της συνειδητότητας και κάποιοι άλλοι αρνητικές.

Σε περίπου 3 χρόνια μετά το ΓΕΓΟΝΟΣ κατά τη διάρκεια των οποίων όλες αυτές οι κοινωνικές διαταραχές θα λάβουν μέρος, αυτά τα δύο “μέτωπα” θα απομακρυνθούν ενεργειακά το ένα από το άλλο. Όσοι είναι ταυτισμένοι με τις αρνητικές πτυχές της συνειδητότητας και τα αρνητικά συναισθήματα θα απορρίψουν την πιθανότητα της προσωπικής τους ανέλιξης και θα παραμείνουν κλειδωμένοι στο φυσικό πεδίο, το υλικό πεδίο, μαχόμενοι ο ένας τον άλλον. Όσοι όμως υποστούν εσωτερική μεταμόρφωση και επιλέξουν τις θετικές πτυχές της συνειδητότητας θα αρχίσουν να αποδεσμεύονται από την υλική διάσταση μέρα με τη μέρα, σχηματίζοντας πνευματικές κοινότητες οι οποίες θα είναι και ο προάγγελος της Χρυσής Εποχής στον πλανήτη Γη.

Παρ΄όλο που αυτά τα χρόνια θα είναι μία πρόκληση για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού θα είναι επίσης και μία εποχή όπου θα συμβούν πολλές και μεγάλες αποκαλύψεις. Ο ρυθμός τους θα είναι καταιγιστικός και σε κάποιο βαθμό, τουλάχιστον για τους ανθρώπους που θα επιλέξουν να ανελιχτούν σε αυτή τη φάση της ζωής τους, αυτές οι αποκαλύψεις θα διευκολύνουν τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν.

Αυτή ήταν μία περίληψη του τι θα ακολουθήσει μετά το ΓΕΓΟΝΟΣ. Το κείμενο είναι μετάφραση από το βίντεο που θα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο. http://youtu.be/nYXZCz_2Rcg Μοιραστείτε αν θέλετε αυτές τις πληροφορίες με όσους πιστεύετε ότι τους ενδιαφέρει αυτό το θέμα. Ο χρόνος που έχει απομείνει για το ΓΕΓΟΝΟΣ δεν είναι πολύς και καλό είναι όλοι να γνωρίζουν το τι πρόκειται να συμβεί και για ποιο λόγο. Να είστε όλοι καλά, γαλήνιες, ειρηνικοί και πάντα σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σας.*

Tags: , ,