Χαοτικοί Κόμβοι – The Hathors

Χαοτικοί Κόμβοι

Κάθε ενεργειακό σύστημα το οποίο αλλάζει σε υψηλότερες η χαμηλότερες βαθμίδες συνοχής περνάει μέσα από χαοτικά γεγονότα στο ταξίδι του και καταλήγει σε μία νέα ενεργειακή κατάσταση. Η Γη σας δεν είναι η εξαίρεση του κανόνα. Έχοντας αυτό κατά νου, αναμένουμε μία αύξηση στα χαοτικά γεγονότα του πλανήτη σας. Λέγοντας αυτό εννοούμε ότι ένα μεγάλης κλίμακας χαοτικό γεγονός βρίσκεται κοντά. Ονομάζουμε αυτά τα γεγονότα “Χαοτικούς Κόμβους”. Είναι πρόδρομοι γεωμετρικών προόδων χαοτικών γεγονότων και εσείς βρίσκεστε στο κατώφλι ενός τέτοιο κόμβου. Οι Χαοτικοί Κόμβοι είναι για την ακρίβεια κορυφές σε δυναμικά κβαντικών κυμάτων οι οποίες προκαλούνται από την ταυτόχρονη αλληλεπίδραση διαφορετικών ενεργειακών πεδίων.

Ας πάρουμε το νερό σαν παράδειγμα για την έννοια που συζητάμε εδώ και στη συνέχεια θα αναλύσουμε τη σημασία της έννοιας αυτής στο δικό σας κόσμο. Όταν βράζετε νερό, τα μόρια που αποτελούν το νερό τα οποία έχουν δημιουργηθεί από δεσμούς ατόμων υδρογόνου και οξυγόνου, επιταχύνουν. Αυτό δεν γίνεται αντιληπτό από εσάς καθώς αυτό το πεδίο είναι πολύ μικροσκοπικό για να το δείτε. Αν όμως αγγίξετε την κατσαρόλα στην οποία ζεσταίνεται το νερό, τότε θα νιώσετε τη ζέστη. Καθώς η θερμοκρασία αυξάνεται, τα μόρια του νερού μετακινούνται ταχύτερα από πριν, χτυπώντας το ένα το άλλο ποιο συχνά δημιουργώντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη τριβή. Ένα μέρος του νερού επιτυγχάνει μία υψηλότερη δόνηση με αποτέλεσμα να μετουσιώνεται από νερό σε ατμό. Εάν αγγίξετε την κατσαρόλα σε αυτό το σημείο θα την περιγράψετε σαν καυτή. Και πραγματικά εάν την ακουμπάτε για λίγη ώρα τότε είναι βέβαιο ότι θα καείτε.

Πριν από τη θέρμανση του νερού, θα μπορούσε να πει κανείς ότι το νερό βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ενεργειακό πεδίο το οποίο μπορεί να μετρηθεί μέσω της θερμοκρασίας του. Καθώς όμως η θερμοκρασία αυξάνεται, εξαιτίας της θερμότητας που παράγεται από τη φωτιά ή το μάτι της κουζίνας, υπάρχει μία αύξηση του χάους καθώς τα μόρια του νερού αρχίζουν να μετακινούνται πολύ ποιο γρήγορα. Αν τα μόρια του νερού είχαν το ανθρώπινο χαρακτηριστικό της αντίστασης στην αλλαγή, τότε θα δυσκολεύονταν να συνηθίσουν την αυξημένη θερμοκρασία και το τοπικό χάος που αυτή προκαλεί.

Όταν το νερό φτάνει σε σημείο βρασμού, τότε μπαίνει σε αυτό που ονομάζουμε Χαοτικό Κόμβο. Αυτή η κατάσταση είναι η αλλαγή ενός ενεργειακού πεδίου σε κάποιο άλλο και αν κοιτάξετε μέσα στην κατσαρόλα με το νερό ακριβώς πριν ξεκινήσει να βράζει τότε θα δείτε αυτή την αλλαγή. Αρχικά αναδύονται στην επιφάνεια του νερού κάποιες φουσκάλες νερού και αμέσως μετά εκπέμπεται ατμός. Στην αρχή θα δείτε μόνο λίγο ατμό αλλά καθώς όλο το νερό της κατσαρόλας φτάνει σε σημείο βρασμού τότε θα παρατηρήσετε αυτό που ονομάζεται “ταραχώδης βρασμός”. Σε αυτό το σημείο το νερό είναι πολύ άστατο και μεγάλο μέρος αυτού αρχίζει να αλλάζει την ενεργειακή του κατάσταση από υγρό σε αέριο, από νερό σε ατμό.

Αυτό που θέλουμε να καταλάβετε σε αυτό το σημείο είναι ότι ένας Χαοτικός Κόμβος είναι παρόμοιος με ένα ταραχώδη βρασμό αφού πρόκειται για μία ξαφνική αλλαγή η οποία είναι από τη φύση της πολύ άστατη. Και καθώς ένας Χαοτικός Κόμβος υλοποιείται είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα συμβεί στη συνέχεια. Εάν ήσασταν κάποιο μόριο νερού ευρισκόμενο σε αυτό τον ταραχώδη βρασμό το οποίο μόλις εισήλθε σε ένα Χαοτικό Κόμβο, θα σας ήταν πολύ δύσκολο να γνωρίζετε που θα βρισκόσασταν την κάθε δεδομένη στιγμή. Μπορεί να ήσασταν στον πάτο της κατσαρόλας και ξαφνικά να βρίσκατε τον εαυτό σας να εκτοξεύεται στην επιφάνεια από ταχεία ανοδικά θερμά ρεύματα και μέσα σε μια στιγμή χωρίς καν να το περιμένετε μπορεί να αλλάζατε την ενεργειακή σας κατάσταση από νερό σε ατμό.

Αυτή είναι μία μεταφορά φυσικά. Και δεν υπονοούμε ότι είστε τόσο απλοϊκές υπάρξεις όπως το νερό. Παρ’όλα αυτά οι αρχές των Χαοτικών Κόμβων εφαρμόζουν σε όλα τα ενεργειακά συστήματα συμπεριλαμβανομένων των δικών σας καθώς και της Γης. Όπως αναφέραμε ήδη, θεωρούμε ότι βρίσκεστε στο χείλος ενός τέτοιου Χαοτικού Κόμβου. Και υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι μπορούν να πυροδοτήσουν αυτή τη διαδικασία. Όπως σας εξηγήσαμε και προηγουμένως οι Χαοτικοί Κόμβοι προκαλούνται από την ταυτόχρονη αλληλεπίδραση πολλών ενεργειακών πεδίων. Και υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πιθανών καταλυτών, κάποιοι εκ των οποίων είναι η αυξημένη ηλιακή δραστηριότητα, οι μεταλλάξεις ιών και βακτηρίων, η δυστυχία του οικοσυστήματος, ισχυρότατες διακυμάνσεις στα καιρικά φαινόμενα το οποία επιδρούν άμεσα στην διαθεσιμότητα τροφής ναι νερού, οι αλλαγές της Γης όπως ηφαιστειακές και σεισμικές δραστηριότητες, η οικονομική αστάθεια και η αδυναμία της πολιτικής σκηνής κάθε χώρας να διαχειριστεί κοσμικά γεγονότα.

Όταν ένας Χαοτικός Κόμβος φτάσει στη χρονοδιαδρομή που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή είναι πιθανό πολλοί από τους παραπάνω παράγοντες να αρχίσουν να κλιμακώνονται και να αλληλεπιδρούν ο ένας με τον άλλον κατά τέτοιο τρόπο που να είναι αδύνατο να προβλεφθεί. Από τη δική μας οπτική γωνία είναι πολύ πιθανό να βιώσετε διάφορους Χαοτικούς Κόμβους μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, οι οποίοι θα έχουν όλο και μεγαλύτερη ένταση και συχνότητα από τους προηγούμενους. Για έναν άνθρωπο ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει στις χαμηλότερες ενεργειακές βαθμίδες της συνειδητότητας, για το μέσο άνθρωπο δηλαδή, ο ερχομός ενός Χαοτικού Κόμβου δεν θα είναι μία ιδιαίτερα εύκολη κατάσταση. Αυτό συμβαίνει γιατί θα εμφανιστούν από το πουθενά όλα τα απρόβλεπτα γεγονότα και οι σχέσεις καθώς το χάος θα φτάνει στο σημείο της πλήρους υλοποίησης του. Πολλοί άνθρωποι θα κλονιστούν νοητικά και συναισθηματικά όταν βρεθούν αντιμέτωποι με ένα Χαοτικό Κόμβο. Αυτό θα είναι αποτέλεσμα της κατάρρευσης της δικής τους πραγματικότητας όπως την αντιλαμβάνονταν οι ίδιοι μέχρι τώρα.

Πράγματι, μέσα στα επόμενα χρόνια πολλές πλευρές της ατομικής καθώς και της συλλογικής πραγματικότητας σας θα δοκιμαστούν σε μεγάλο βαθμό. Όπως το βλέπουμε εμείς, αυτή η αύξηση των Χαοτικών Κόμβων είναι ταυτόχρονα μία αναπόφευκτη πτυχή των ενεργειακών καταστάσεων της φυσικής και μία προϋπόθεση για τη δική σας μετάβαση σε υψηλότερες διαστάσεις της συνειδητότητας.

Αυτοί οι καιροί θα είναι μία πρόκληση για τους περισσότερους ανθρώπους καθώς ο κόσμος τον οποίο πίστευαν ότι γνώριζαν θα αλλάζει μορφές μπροστά στα μάτια τους. Την ίδια στιγμή όμως αυτοί οι καιροί θα είναι και μία περίοδος με απίστευτες δυνατότητες για συνειδησιακά ή κβαντικά άλματα σε υψηλότερες διαστάσεις της συνειδητότητας. Με τον όρο “υψηλότερες διαστάσεις της συνειδητότητας” εννοούμε μία αντίληψη του χρόνου και του χώρου η οποία την ίδια στιγμή δεν περιορίζεται μόνο στην παρατήρηση του χωροχρόνου. Προς το παρόν η ανθρωπότητα είναι συνειδητή της υπόστασης της στο φυσικό επίπεδο αλλά αγνοεί πλήρως τις αντίστοιχες εκδοχές της σε άλλα πεδία ενεργείας, σε άλλες διαστάσεις δηλαδή. Όταν ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων βιώσει συλλογικά την συνειδητή ύπαρξη του και στα υπόλοιπα πεδία πέραν του φυσικού τότε η ανθρωπότητα στο σύνολο της θα εισέλθει στη Χρυσή Εποχή.

Προς το παρόν όμως βρίσκεστε στη διαδικασία της δημιουργίας του νέου σας κόσμου και δεν έχετε ακόμα γεννηθεί συλλογικά σε αυτή την πραγματικότητα. Κάποια μεμονωμένα άτομα πραγματοποιούν αυτή την αλλαγή ακόμα και κατά τη διάρκεια αυτού του ολοένα αυξανόμενου χάους. Στην πραγματικότητα εάν είστε ήδη προετοιμασμένοι, αυτοί οι Χαοτικοί Κόμβοι μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τη συχνότητα της ενέργειας σας σε μία υψηλότερη οκτάβα. Το αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής στη συνειδητότητα σας θα είναι μία νέας μορφής δημιουργικότητα με την οποία θα αντιμετωπίζετε τις νέες καταστάσεις που θα προκύπτουν. Επίσης με το να μεταβείτε σε μία διάσταση υψηλότερων δονήσεων ή αλλιώς αυξημένης συνοχής θα έχετε τη δυνατότητα να βιώσετε την υπερβατική φύση σας, η οποία δεν περιορίζεται από το χρόνο και τον χώρο ακόμα και όταν βρίσκεστε ενσαρκωμένοι σε κάποιο ανθρώπινο σώμα.

Η συμβουλή μας όσων αφορά στο διάστημα αυτό των Χαοτικών Κόμβων είναι να εξασκείστε στην “Στήλη Φωτός της Ανάληψης” όσο ποιο συχνά μπορείτε. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση των δονήσεων σας καθώς και την ευκολότερη μετάβαση σας μέσα από τους Χαοτικούς Κόμβους επιτρέποντας σας ποιο συχνά να βρίσκεστε στο “σωστό μέρος τη σωστή στιγμή” αντί για το “λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.” Για την ακρίβεια, όπως το βλέπουμε εμείς, δεν υπάρχει σωστό και λάθος μέρος στο οποίο μπορείτε να βρίσκεστε. Αυτό που έχει πραγματική σημασία είναι το πως αντιμετωπίζετε την οποιαδήποτε κατάσταση η πρόκληση που εμφανίζεται μπροστά σας ασχέτως με τον τόπο που είστε.

Καθώς η ανθρωπότητα αρχίζει να περνάει μέσα από αυτόν τον επικείμενο Χαοτικό Κόμβο, να περιμένετε συμβάντα τα οποία δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε ακόμα και στις ποιο τραβηγμένες ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Ασκηθείτε στη “Στήλη του Φωτός της Ανάληψης”. Αυξήστε τις δονήσεις σας. Ανεβείτε τα σκαλοπάτια της συνειδητότητας.

The Hathors April 27, 2009

 

Στήλη Φωτός της Ανάληψης

Tags: ,