Bashar – Η Πρώτη Επαφή με Εξωγήινους Πολιτισμούς

Φυσικά, καθώς η ιδέα των αλλαγών μέσα σας συνεχίζεται, θα υπάρξουν σύμφωνα με τη διαδικασία της αλληλεπίδρασης, ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες να αλληλεπιδράσετε με διαφορετικούς τρόπους. Κάποια πράγματα ήδη άρχισαν. Κάποιοι ήδη γνωρίζετε ότι προκύπτουν αλληλεπιδράσεις στο ονειρικό σας πεδίο, στην πραγματικότητα του ονειρικού, ανάμεσα σε διαφορετικά όντα κι εσάς. Ξυπνώντας, μπορείτε να ενσωματώσετε αυτές τις πληροφορίες στην καθημερινότητα σας. Επίσης, σχετικά γρήγορα σε σχέση με την ιστορία σας, θα έρθει μια στιγμή στο εγγύς μέλλον, που θα αρχίσετε μια πιο ανοιχτή αλληλεπίδραση με πολλούς από εμάς. Κι εμείς θ’ αρχίσουμε να αλληλεπιδρούμε πιο ανοιχτά με πολλούς από εσάς.

Φυσικά έχουμε ακούσει επανειλημμένα από εσάς το ερώτημα. Γιατί δεν προσγειώνεστε να τελειώνουμε; Και πάλι θα πω, παρακαλώ, σας παρακαλώ, δε θέλουμε να σας προσβάλλουμε, σας αγαπάμε, αλλά εσείς θα θέλατε να προσγειωθείτε σε ένα τρελοκομείο, όπου όλοι οι τρόφιμοι κρατούν όπλα; Για να δώσουμε την εικόνα δραματικά, ή και μελοδραματικά ακόμα, μια και ξέρουμε ότι πολλοί λατρεύετε το μελόδραμα. Η ουσία είναι πως κάτι τέτοιο θα ήταν ανάρμοστο και όχι μόνο για μας, αλλά και για σας, για τους εξής λόγους.

Όπως έχουμε ήδη αρχίσει να εξηγούμε, μπορεί να είστε σε διαφορετική κατάσταση. Μια διαφορετική δονητική κατάσταση, αντιπροσωπεύετε μια διαφορετική ψυχολογική κατάσταση. Όταν ακόμα βιώνετε πράγματα, όταν μπορεί να υπάρχουν μέσα σας συστήματα πεποιθήσεων που ίσως φοβάστε να κοιτάξετε κατάματα, που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε, η αλληλεπίδρασή σας με έναν πολιτισμό που έχει ανώτερη κατανόηση, είναι σα να παίρνετε μια χαμηλή ταχύτητα στροφής και μια πολύ ψηλή ταχύτητα στροφής και να τις συνενώνετε, πριν τους δοθεί η ευκαιρία να συγχρονιστούν. Η δική μας δόνηση θα σας υπερφόρτιζε και θα σας ανάγκαζε να αντιμετωπίσετε θέματα που δεν είστε έτοιμοι να δείτε συνειδητά και σε πολλές περιπτώσεις, θα σας προκαλούσε σοκ. Αυτό δεν θα ήταν και πολύ ωφέλιμο για την επικοινωνία μας στο μέλλον.

Ξέρουμε ότι πολλοί λέτε πως είστε έτοιμοι, και πως αν προσγειωθούμε αύριο, είστε έτοιμοι να επιβιβαστείτε στο σκάφος. Ωστόσο, πολλές φορές μας ζήτησαν οι δικοί σας. Και στα 23 χρόνια που επικοινωνούμε μαζί σας μ’ αυτόν τον τρόπο, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις να προχωρήσουμε και να το κάνουμε. Είπαμε στο άτομο που να πάει, πότε να πάει εκεί, και ότι θα προσγειώναμε το σκάφος μας για να το συναντήσουμε. Και στις τρεις περιπτώσεις, παρ’ όλο που ήταν βέβαιοι πως ήταν έτοιμοι, μόλις διαπίστωσαν πως κάτι κατέβαινε για προσγείωση, όλοι τους έφυγαν τρέχοντας κατατρομαγμένοι. Όχι επειδή φοβήθηκαν εμάς, αλλά επειδή φοβήθηκαν αυτό τον υπερβολικό ενθουσιασμό που έβγαινε από μέσα τους. Τους υπερφόρτιζε και με αυτή την έννοια, δεν μπόρεσαν να το αντιμετωπίσουν, πανικοβλήθηκαν και έφυγαν.

Είναι μια πραγματική ενεργειακή δόνηση. Και αυτό είναι που βιώνετε από την ενέργειά μας, διότι προφανώς δίνουμε ένα ποσοστό την ενέργειά μας, μέσα από το σώμα του επαφικού, και κατ’ επέκταση έξω, στο χώρο, σας λούζουμε με αυτήν καθώς αντιλαμβανόμαστε τις δονήσεις όλων σας. Αυτό που προσλαμβάνετε από την ενέργειά μας τώρα, είναι το ένα χιλιοστό από αυτό που πραγματικά είμαστε.Στόχος είναι να καταλάβετε ότι αυτή η μεταξύ μας επαφή πρέπει να γίνει ήπια, ώστε να μας συναντήσετε στα μισά, τουλάχιστον. Έτσι ώστε να μπορείτε να καταλάβετε τι να περιμένετε. Πρέπει να καταλάβετε ότι επικοινωνείτε με μια ολόκληρη γαλαξιακή κοινωνία. Και μεγάλο μέρος της λειτουργίας της, δεν έχει σχέση με πολλά έργα επιστημονικής φαντασίας που έχετε δει. Λειτουργεί με πολύ διαφορετικό τρόπο, χρησιμοποιώντας συγχρονικότητες, συγχρονιστικά γεγονότα δηλαδή, για τα οποία δεν έχετε ιδέα, ώστε να επεκταθεί, να αναπτυχθεί και να αλληλεπιδράσει με άλλα όντα, και να έχει εμπειρίες, που θα βρίσκατε αποθαρρυντικές αυτή τη στιγμή.

Σταδιακά γίνεστε επίτιμο μέλος, μετά ένα μυημένο μέλος και σιγά σιγά μαθαίνετε τα κατατόπια και αρχίζετε να αλληλεπιδράτε με περισσότερα όντα και με τον καιρό, σας ανατίθεται κατά μία έννοια, μια αποστολή και μια από τις πρώτες αποστολές σ’ αυτό το επίπεδο που θα δοθεί στον πλανήτη σας, είναι να αρχίσετε να επικοινωνείτε με έναν άλλον πολιτισμό, χαμηλότερης δόνησης από τη δική σας, που ανεβαίνει τα σκαλοπάτια στην διαδικασία της εξέλιξης της συνειδητότητάς του κι εσείς θα είστε τελικά γι’ αυτούς, ό,τι είμαστε εμείς για σας.

Θα είστε τα δικά τους ΑΤΙΑ και θα προκαλέσετε αναταραχή στη δική τους κοινωνία. Και θα τους παρατηρείτε και θα τους βοηθάτε, και θα μαθαίνετε από αυτούς όπως μαθαίνουμε εμείς από εσάς. Αυτό θα πάρει αρκετό χρόνο όπως τον μετράτε εσείς, αλλά όπως προχωράνε τα πράγματα τώρα, αντιλαμβανόμαστε από την μέτρηση ενεργειών που κάνουμε αυτή τη στιγμή, ότι κάπου μεταξύ του έτους σας 2033 και του 2037, θα γίνετε πραγματικά μέλη της γαλαξιακής κοινωνίας σαν αρχή. Αλλά κάπου ανάμεσα στο 2015 και το 2017, όπως διαβάζουμε τη συλλογική σας ενέργεια τώρα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, με διάφορα μέσα, ολόκληρος ο πλανήτης σας σ’ αυτή τη φάση, θα έχει επίγνωση του γεγονότος, ότι υπάρχουν και άλλοι πολιτισμοί στο σύμπαν. Μετά από εκείνες τις χρονολογίες, δεν θα υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι υπάρχουν και άλλοι πολιτισμοί εκτός απ’ τον δικό σας. Θα υπάρξουν μερικές ακόμα δυνατές θεάσεις και επικοινωνίες μετά από εκείνο το σημείο, που θα κάνουν τον κόσμο να το εμπεδώσει. Αυτό θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε τι γίνεται μέσα σας, στο βαθμό, που μέχρι το έτος σας 2025, θα έχετε εδραιώσει αρκετές αλλαγές μέσα σας, ώστε η διαδικασία προς το 2033 μέχρι το 2037 θα αρχίσει να επιταχύνεται, ώστε να γίνετε μυημένο μέλος στην δική μας Συμμαχίας των Κόσμων. Όλα αυτά είναι στο χέρι σας. Μην ξεχνάτε, ότι δεν υπάρχει αυτό που λέμε πρόβλεψη του μέλλοντος.

Υπάρχει μόνο μια αίσθηση της ενέργειας που υπάρχει, τη στιγμή που γίνεται η πρόβλεψη. Αν αυτή η ενέργεια δεν αλλάξει κατεύθυνση η ρυθμό, θα πραγματοποιηθεί. Αν αλλάξει, δεν θα πραγματοποιηθεί. Αλλά δεν υπάρχει πραγματικά πρόβλεψη του μέλλοντος. Κανένα μέντιουμ δεν προβλέπει το μέλλον. Υπάρχει άπειρος αριθμός πιθανών μελλοντικών πραγματικοτήτων, Το μέντιουμ πιάνει την ιδέα της ισχυρότερης δόνησης κατά τη στιγμή της πρόβλεψης που γίνεται στο παρόν. Διαβάζει το παρόν πληρέστερα, όχι το μέλλον. Αλλά αν αυτή η ενέργεια δεν αλλάξει, η πρόβλεψη θα πραγματοποιηθεί. Συχνά, η πρόβλεψη αλληλεπιδρά με την ενέργεια κατά τέτοιο τρόπο, ώστε ακυρώνει την όποια πρόβλεψη είχε δοθεί αρχικά. Διότι όταν ακούτε μια πρόβλεψη που αντιπροσωπεύει μια πραγματικότητα που δεν προτιμάτε, τότε αλλάζετε την ενέργεια και την ακυρώνετε εσείς οι ίδιοι. Αυτό δε σημαίνει ότι η πρόβλεψη ήταν λαθεμένη, σημαίνει ότι την ακυρώσατε, διότι αποκτήσατε επίγνωση για το πού ήταν η ενέργεια, τη στιγμή που έγινε η πρόβλεψη. Αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να την αλλάξετε. Έτσι χρησιμοποιείται η διορατικότητα. Επεκτείνετε την επίγνωσή σας πληρέστερα για το τι γίνεται στο εδώ και τώρα, και μπορείτε να χαρτογραφήσετε την πορεία που επιθυμείτε.

Ένα πράγμα που μπορούμε να σας πούμε με σχετικά υψηλό βαθμό σιγουριάς και βεβαιότητας, είναι το εξής. Αν δεν επρόκειτο να επικοινωνήσουμε μαζί σας τελικά, με εμφανή και ανοιχτό τρόπο, πιθανότατα δεν θα κάναμε καθόλου αυτή τη συζήτηση με εσάς. Το ότι επικοινωνούμε τώρα, έστω και με αυτόν τον τρόπο, είναι ένδειξη πως είναι πολύ πιθανό, στο χρονικό πλαίσιο που ήδη σας δώσαμε, να βιώσετε όλο και περισσότερες χειροπιαστές επαφές μαζί μας και με άλλους πολιτισμούς, παρόλο που δεν θα είμαστε εμείς οι πρώτοι με τους οποίους θα επικοινωνήσετε επισήμως, σε φυσικό επίπεδο. Όχι, δε θα σας πω με ποιους θα επικοινωνήσετε.Όπως είπα όμως, το πρώτο βήμα είναι πως κάπου μεταξύ του 2015 και του 2017, και δεν το λέω επειδή θα γίνουν προσεδαφίσεις παντού, αλλά περίπου σ’ αυτό το χρονικό πλαίσιο ολόκληρος ο πολιτισμός σας, θα έχει πλήρη επίγνωση, ότι υπάρχουν άλλοι πολιτισμοί.

Πολλοί στον πλανήτη σας μίλησαν για το έτος 2012, ως το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου. Ναι, έτσι είναι. Και αντιπροσωπεύει πολλά και διάφορα σε σχέση με την συλλογική σας ενέργεια και συνειδητότητα. Είναι το πρωταρχικό κύμα συνειδητότητας, όπου η κρίσιμη μάζα θα περάσει το σταυροδρόμι της αρνητικής σκέψης σε θετική. Μετά από αυτή τη στιγμή, θα υπάρξει αυξημένη επιτάχυνση σε διάφορα επίπεδα στην κοινωνία σας. Ένα από τα θέματα που σχετίζονται με τη σημερινή συζήτηση, είναι το ότι το 2012 θα είναι καταλυτικό σε σχέση με την ιδέα της επικοινωνίας. Μιλήσαμε για την ιδέα της μη παρέμβασης στον πολιτισμό σας. Υπήρξε, τηρουμένων των αναλογιών, μια πολιτική μη επέμβασης, για να εξασφαλίσουμε πως οι επιλογές που θα κάνατε, θα ήταν καθαρά δικές σας και δεν παρεμβαίναμε ανάρμοστα σε αυτές. Συνεπώς, ο πλανήτης σας ήταν σε ένα είδος καραντίνας για χιλιάδες χρόνια. Σα να λέμε μην τα βάζετε με τους ιθαγενείς.

Πολλοί συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας, το έπιασαν αυτό τηλεπαθητικά, και του έβαλαν την ετικέτα της πρώτης εντολής που έλεγε, μην παρεμβαίνετε σε αναπτυσσόμενους ως ένα σημείο πολιτισμούς, μέχρι να φτάσουν σ’ αυτό το σημείο. Το 2012 εκπροσωπεί το ξεμαρκάρισμα, όπου η καραντίνα τελειώνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι την αμέσως επόμενη μέρα, θα προσεδαφίζονται σκάφη παντού στον πλανήτη σας για να πουν ένα γεια. Σημαίνει όμως ότι από εκείνο το σημείο και μετά, μπορεί να γίνει αυτό. Έχει αρθεί η καραντίνα και από αυτό το σημείο και μετά, θα είναι απολύτως στο χέρι σας, το πόσο γρήγορα θα γίνει η επαφή. Εμείς δεν θα βρισκόμαστε πια σε θέση αφάνειας.
Από εκείνο το σημείο και μετά, θα έχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, αλλά το πότε θα το κάνουμε, θα εξαρτηθεί απολύτως από εσάς, με βάση τις αλλαγές που εσείς θα κάνετε στους εαυτούς σας και στην κοινωνία σας. Είναι κατανοητό αυτό;