Προ-Πώληση E-ticket για το Ντοκιμαντέρ SIRIUS

Αγοράστε το Ντοκιμαντέρ SIRIUS μόνο με 8 ευρώ, τώρα και με Ελληνικούς Υπότιτλους.

Μικροσκοπικός Εξωγήινος ~ Ανθρωποειδές Ισχυρίζεται ότι Υπάρχει στο Επερχόμενο Ντοκιμαντέρ SIRIUS του Steven Greer

Το ντοκιμαντέρ SIRIUS του οποίου η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου και θα προβληθεί σε ορισμένα θέατρα της Αμερικής αρχικά διαπραγματεύεται την τόσο ενδιαφέρουσα ερώτηση “κατά πόσο υπάρχει ζωή πέρα πό τη Γη”.

Και ο άνθρωπος πίσω από όλα αυτά..?!

Πρόκειται για έναν γιατρό της Washington D.C., τον Steven Greer, διευθυντή του Κέντρου Ερευνών Εξωγήινης Νοημοσύνης (CSETI) και του Προγράμματος της Αποκάλυψης των UFO (Disclosure Project), το οποίο σαν σκοπό έχει την ολοκληρωτική αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με τους ιπτάμενους δίσκους (UFO), την εξωγήινη νοημοσύνη, τις μη καταγεγραμμένες (απόρρητες) ενεργειακές τεχνολογίες καθώς και τα συστήματα προώθησης σύμφωνα με την σελίδα του. Η σελίδα επίσης αναφέρει χαρακτηριστικά. “Ενδιαφερόμαστε στην οικοδόμηση ειρηνικών σχέσεων με εξωγήινους πολιτισμούς οι οποίοι έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη Γη για δεκαετίες αν όχι για αιώνες”.

sirius8576“Αυτό που οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν είναι ότι η μυστικότητα σχετικά με τους ιπτάμενους δίσκους (UFO) και την εξωγήινη νοημοσύνη δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τους εξωγήινους.” είπε ο Greer σε μία τηλεοπτική συνέντευξη του. “Έχει να κάνει όμως με τους ανθρώπους και τα συστήματα εξουσίας του πλανήτη τα οποία αντιστέκονται με νύχια και με δόνται μέσα από κολοσιαίους οργανισμούς και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που το τελευταί πράγμα που επιθυμούν είναι εσείς να γνωρίζετε την αλήθεια”.

Το SIRIUS είναι η ποιο πρόσφατη προσπάθεια του Greer να ρίξει φως σε αυτό το θέμα, αναφέροντας στη σελίδα του προγράμματος του, ότι οι εξωγήινες επισκέψεις “έχουν κρατηθεί μυστικές” .

Όχι απλά θα αποκαλύψει το SIRIUS εξωγήινα όντα, τα οποία θεωρούνται ανθρωποειδείς υπάρξεις “άγνωστης καταγραφής” αλλά θα ερευνήσει το πως αυτοί οι επισκέπτες ταξιδεύουν από τα πλανητικά συστήματα που διαμένουν στη Γη χρησιμοποιώντας εναλλακτικές πηγές ενέργειας και τεχνολογίας όπως αντιβαρύτητα, ενέργεια του “σημείου Ο “, κβαντική ενέργεια του κενού κλπ. αντί των επιβλαβών ενεργειών που χρησιμοποιούμε εδώ στη Γη όπως τη χρήση καυσίμων.

“Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια που έμεινε κρυμένη”. λέει ο Greer. “Όταν οι άνθρωποι αντιληθφούν ότι πολλά μη καταγεγραμμένα (απόρρητα) προγράμματα γνωρίζουν ήδη πως λειτουργούν οι ιπτάμενοι δίσκοι (UFO) θα συνειδητοποιήσουν ότι δε χρειαζόμαστε πλέον καύσιμα, κάρβουνο και πυρηνική ενέργεια. Αυτή είναι η αλήθεια που προτοστάτησε αυτής της μυστικότητας.”

 

Tags: , , , , , ,