ISIS – Cobra

tanrica_isis_in_heykeli_bulundu_713

Πρόσφατα, μία ομάδα της Τζιχάντ διείσδυσε στο Ιράκ από τη Συρία και διεκδίκησε ένα σημαντικό μέρος αυτής της περιοχής:

http://www.businessinsider.com.au/isis-controls-shocking-percentage-of-iraq-and-syria-2014-6

Ο σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν ένα κράτος του Ισλάμ σε αυτή την περιοχή το οποίο ονομάζουν Ισλαμική Πολιτεία του Ιράκ και της Συρίας (ISIS).

Αυτή η ομάδα είναι μία από κοινού δημιουργία των Σαουδαράβων και της αμερικάνικης Cabal (με τους Ιησουίτες και την ομάδα της Blackwater/Academi να τους υποστηρίζουν):

http://nsnbc.me/2014/06/15/isis-unveiled-identity-insurgency-syria-iraq/

http://nsnbc.me/2014/06/13/natos-terror-hordes-iraq-pretext-syria-invasion/

Σκοπός της Cabal είναι να βρει ένα πρόσχημα για στρατιωτική εισβολή και έτσι να επιμηκύνει τη ζωή του πετροδολλαρίου,

http://philosophyofmetrics.com/2014/06/13/us-attempting-overthrow-of-iraqi-government/

και για να μπορέσει επίσης το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα να κερδίσει κάποια διόλου ευκαταφρόνητα ποσά:

http://www.infowars.com/war-industry-stands-to-make-billions-off-isis-threat/

Σε ένα βαθύτερο επίπεδο λαμβάνει μέρος ένα απόκρυφος πόλεμος. Πριν από 4300 χρόνια, οι Ανουνάκι – οι αρνητικές ηγετικές οντότητες της Cabal – δημιούργησαν την Ακκάδια αυτοκρατορία.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BA%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9

Η Ακκάδια αυτοκρατορία ήταν μία υπερβολικά βίαιη και πατριαρχική κοινωνία η οποία χρησιμοποιήθηκε για να καταπιέσει μία πολύ σημαντική Πύλη Θεϊκής Ενέργειας που δημιουργήθηκε σε αυτή την περιοχή πριν από 7000 χρόνια από τις κοινωνίες των Halaf και Hassuna-Samarra:

http://en.wikipedia.org/wiki/Halaf_culture

http://en.wikipedia.org/wiki/Hassuna_culture

Τώρα λοιπόν οι ίδιες αρνητικές οντότητες, οι οποίες έχουν ενσαρκωθεί στις οικογένειες της μαύρης αδελφότητας, επιδιώκουν να δημιουργήσουν μία σκοτεινή αυτοκρατορία τρόμου στην ίδια ακριβώς περιοχή για να καταπιέσουν την Πύλη της Θεϊκής Ενέργειας ακόμα περισσότερο.

Μπορείτε να συγκρίνετε τους χάρτες των κοινωνιών των Halaf/Hassuna/Samarra:

Halaf/Hassuna/Samarra

Με το χάρτη της Ακκάδιας αυτοκρατορίας:

Ακκάδια Αυτοκρατορεία

Και το χάρτη του τωρινού Ισλαμικού κράτους μεταξύ Ιράκ και Συρίας:

3

Είναι ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι η εισβολή των στρατιωτικών της ομάδας ISIS ξεκίνησε στην πόλη Samarra, η οποία είναι το κέντρο αυτής της Θεϊκής Ενεργειακής Πύλης και ήταν επίσης η έδρα του Abbasid Caliphate. H δυναστεία των Abbasid τον ένατο αιώνα συνδεόταν με τη μυστική Λευκή Αδελφότητα και πυροδότησε τη χρυσή εποχή του Ισλαμισμού με μεγάλη επιτυχία στις επιστήμες και την τέχνη:

http://naptimewriter.blogspot.com/2010/10/abbasid-caliphate.html

Οι αρνητικές οντότητες είναι πολύ επιδέξιοι αποκρυφιστές. Αυτό που κάνουν συνήθως είναι να παίρνουν ένα σύμβολο του Φωτός και με τη χρήση των ΜΜΕ (μέσων μαζικής αποχαύνωσης) και της προπαγάνδας που χρησιμοποιούν σε αυτά αναγκάζουν τους ανθρώπους υποσυνείδητα να συσχετίσουν αυτό το σύμβολο με αρνητικότητα και σκοταδισμό, πόνο και μαρτύρια με μοναδικό σκοπό να καταπιέσουν τη Θεϊκή Ενέργεια. Κατά αυτό τον τρόπο εμποδίζουν μία τεράστια ποσότητα Φωτός να εισέλθει στα μυαλά και τις καρδιές των ανθρώπων. Το ίδιο πράγμα έκαναν και με τον αριθμό 666 (κάποτε ένα ιερό νούμερο της Θεάς Αφροδίτης, τώρα ένα σύμβολο των σκοτεινών δυνάμεων στα μυαλά των ανθρώπων), με το πεντάγραμμο (κάποτε ένα ιερό σύμβολο της Θεάς Αφροδίτης και τώρα σύμβολο της μαύρης μαγείας για τα πλήθη), με τον Λούσιφερ-Εωσφόρο (κάποτε ένα σύμβολο της Θεάς Αφροδίτης – αυτός που φέρει το Φως – το πρωινό αστέρι και τώρα σύμβολο του αρχηγού των δυνάμεων του σκότους για τους αδαείς), με την σβάστικα (κάποτε σύμβολο της πνευματικής ανάπτυξης και τώρα ένα σύμβολο ομώνυμο του Ναζισμού).

Μπορείτε να διαβάσετε ένα ενδιαφέρον σχετικό άρθρο εδώ:

http://www.wakingtimes.com/2014/06/03/reclaiming-spiritual-symbols-hijacked-used-us/

Οι αρνητικές οντότητες επέλεξαν επίτηδες το όνομα ISIS σαν το όνομα της ομάδας της Τζιχάντ και του Ισλαμικού της Κράτους ώστε να συσχετίσουν το όνομα της Ίσιδας (της Θεάς του Φωτός) με σκοταδισμό και τρόμο στα μυαλά των ανθρώπων, ειδικά τώρα μετά από την μερική ενεργοποίηση της πύλης IS:IS και τη φετινή χρονιά του 2014 που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μαζικής αφύπνισης. Έτσι λοιπόν η Ίσιδα δεν είναι μία θεά φίλη με την Cabal, απλώς οι Ιλλουμινάτι προσπαθούν να κακομεταχειριστούν την υπέροχη ενέργεια της για τους δικούς τους σκοτεινούς σκοπούς. Η δε ειρωνεία είναι ότι το όνομα “Ιλλουμινάτι” η αλλιώς Πεφωτισμένοι σημαίνει αυτοί που έχουν φωτιστεί πνευματικά ενώ στην πραγματικότητα αυτοί οι άνθρωποι κάθε άλλο παρά πνευματικά φωτισμένοι είναι.

Για να λυθεί η οποιαδήποτε παρανόηση, η Ίσιδα δεν υποστηρίζει την ISIS, η Ίσιδα επιθυμεί ειρήνη και ειρήνη θα επέλθει στη Γη.