Σύντομη Ενημέρωση για το Κλείσιμο των Τραπεζών

Αγαπητέ Καθοδηγητή της Τοπικής Κοινωνίας,

Σου δίνεται αυτή η σύντομη ενημέρωση ώστε να μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει τώρα στον κόσμο όσων αφορά στο κλείσιμο του τραπεζικού συστήματος. Πιστεύουμε πως θα διατηρήσεις στο βαθμό που μπορείς την ηρεμία και τη γαλήνη στην κοινότητα σου κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης αλλαγής. Σε ενθαρρύνουμε επίσης να υποστηρίξεις όλους όσους κατέχουν διοικητικές θέσεις ώστε να μπορέσετε όλοι μαζί να διατηρήσετε τη λειτουργικότητα και την ομαλή ροή της τοπικής σας κοινωνίας καθώς και να καλύψετε τις όποιες ανάγκες προκύπτουν μέσα σε αυτήν.

Ελπίζουμε ότι η παροχή του φαγητού, του νερού, του ηλεκτρικού ρεύματος, του internet, των καυσίμων, των μέσων μεταφοράς και των τηλεπικοινωνιών δεν θα διακοπεί κατά τη διάρκεια αυτής της αλλαγής του οικονομικού συστήματος. Αυτό το έγγραφο με τίτλο “Σύντομη Ενημέρωση Καθοδηγητών της Τοπικής Κοινωνίας” δημιουργήθηκε με σκοπό να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι συμβαίνει αυτή τη χρονική περίοδο στον κόσμο. Ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι που μοιράστηκαν μαζί σου αυτό το έγγραφο είναι μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου το οποίο σκοπό έχει την ειρηνική μετάβαση σε ένα νέo διάφανο οικονομικό τραπεζικό σύστημα.

Ποιον εκπροσωπούμε και ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή τη διαδικασία;

Η ομάδα μας αποτελείται από νοήμονα, συνειδητοποιημένα άτομα από όλους τους τομείς της κοινωνίας και είμαστε αφοσιωμένοι στην αλλαγή με ειρηνικό τρόπο. Έχουμε ενημερωθεί για το τι συμβαίνει στον πλανήτη από ανθρώπους κλειδιά των μυστικών υπηρεσιών και του στρατού διαφόρων χωρών του κόσμου. Υψηλόβαθμα στελέχη της πολιτικής σκηνής παγκοσμίως υποστηρίζουν με τα δικά τους μέσα αυτή την προετοιμασία που πραγματοποιείται. Τίμιοι πατριώτες που εργάζονται στην CIA, την NSA, το FBI και το στρατό, αστυνομικές και άλλες δυνάμεις ασφαλείας συνεργάζονται με ανθρώπους αντίστοιχων θέσεων σε όλο τον κόσμο για μία από κοινού επιχείρηση σκούπας των οικονομικών εγκληματιών του πλανήτη.

Για να συνοψίσουμε, αυτές είναι μεγάλες διεθνείς υπηρεσίες με πολλαπλές δικαιοδοσίες ανά τον κόσμο οι οποίες έχουν αποκαλύψει τεράστια σκάνδαλα και υποθέσεις απίστευτης διαφθοράς στην οικονομική και πολιτική σκηνή κάθε χώρας και αναλαμβάνουν τώρα δράση μέσα από νόμιμες διαδικασίες για να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την εγκληματική συμπεριφορά ορισμένων. Συγκεκριμένοι ηγέτες τοπικών και εθνικών οργανισμών επιβολής του νόμου είναι επίσης ενήμεροι για το τι λαμβάνει χώρα. Προσδοκούμε ότι στρατιωτικές δυνάμεις θα αναπτυχθούν στις πόλεις με σκοπό τη διατήρηση της ειρήνης σε αυτές. Περιμένουμε επίσης πολύ σύντομα, αν δεν έχουν ήδη αρχίσει τη στιγμή που θα διαβάζεις αυτό το έγγραφο, ανακοινώσεις μέσα από το δίκτυο έκτακτων ειδήσεων οι οποίες θα εξηγούν τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο και για ποιο λόγο.

Τι συμβαίνει και γιατί είναι οι τράπεζες κλειστές;

Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι μία αναγκαία οικονομική επανεκκίνηση του παγκόσμιου κεντρικού τραπεζικού συστήματος. Δυστυχώς αυτό περιλαμβάνει την απενεργοποίηση κάθε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στις κεντρικές τράπεζες. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή πρόσβασης σε μετρητά, ATM, πιστωτικές κάρτες και τα χρηματιστήρια.

Δεν θα υπάρχει διαθέσιμο συνάλλαγμα το πολύ για 2 εβδομάδες πέραν αυτού που θα βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία εκείνες τις ημέρες. Οι προσδοκίες και τα σχέδια των νομικών αυτών παραγόντων οι οποίοι θα αναλάβουν όλο αυτό το εγχείρημα είναι το τραπεζικό σύστημα να παραμείνει κλειστό για 3 έως 5 ημέρες το πολύ. Παρ΄όλα αυτά με τόσες πολλές μεταβλητές στην εξίσωση, η ακριβής διάρκεια που θα χρειαστεί αυτή η αλλαγή είναι άγνωστη προς το παρόν. Η έλλειψη χρημάτων που θα βιώσει ο πληθυσμός του πλανήτη είναι προφανές ότι μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυσκολίες σε διάφορες περιοχές καθώς ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να πανικοβληθούν επειδή δεν θα έχουν πρόσβαση στα χρήματα τους μέσω των κλασικών οικονομικών δικτύων.

Ο ουσιαστικός σου ρόλος σε αυτή τη διαδικασία

Σε αυτό το σημείο είναι που η επαφή μας μαζί σου καθώς και η ηγετική σου ικανότητα είναι υψίστης σημασίας να διατηρήσουν ένα ειλικρινές και διάφανο δίκτυο επικοινωνίας με όλους αυτούς τους καθοδηγητές της τοπικής σου κοινωνίας οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να μη γνωρίζουν τι συμβαίνει ή να μην έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν αυτό το έγγραφο εγκαίρως. Μία από τις ποιο σημαντικές ενέργειες που θα σου ζητηθεί να αναλάβεις  είναι η ενημέρωση των τοπικών αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες πιθανώς να μην είναι ενημερωμένες σχετικά με αυτό το γεγονός και το τι πραγματικά συμβαίνει. Μπορεί να βλέπουν τους ανθρώπους σε σύγχυση και να μπερδεύουν αυτή τη φυσιολογική αντίδραση σαν επιθετική συμπεριφορά ή ακόμα και σαν απειλή. Ζητάμε από όλες αυτές τις δυνάμεις ασφαλείας να παραμείνουν προσεκτικές, σε πλήρη ετοιμότητα και να αποφύγουν τη χρήση βίας.

Σημαντικές προτάσεις για διατήρηση της ειρήνης για μία αρμονική αλλαγή

Ζητάμε από τους παρόχους τροφής και νερού καθώς και από τις όποιες άλλες τοπικές κοινωνικές ομάδες να εξυπηρετήσουν τον πληθυσμό στην περίπτωση που το κλείσιμο των τραπεζών επηρεάσει κάποιο από τα ακόλουθα δίκτυα: μέσα μεταφοράς, τροφής, νερού, ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεπικοινωνίες, internet, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, νοσοκομεία και κάθε άλλο δίκτυο ζωτικής σημασίας που μπορεί να επηρεαστεί.

Πως ξέρουμε ότι αυτό συμβαίνει τώρα; 

Η ομάδα μας έχει ενημερωθεί και μας έχει ζητηθεί να λειτουργήσουμε σαν δίκτυο πληροφόρησης και υποδομής ώστε να σε στηρίξουμε στις εργασίες που σου έχουν ανατεθεί, όποιες και αν είναι αυτές. Εάν είσαι για παράδειγμα δήμαρχος ή υπεύθυνος της ΕΥΔΑΠ, ή κάποιο στέλεχος της ΔΕΗ ελπίζουμε ότι αντιλαμβάνεσαι ότι οι ευθύνες και οι υπηρεσίες σου πρέπει να παραμείνουν ενεργές κατά τη διάρκεια που οι τράπεζες θα είναι κλειστές. Επιπλέον θα παρακαλούσαμε να βρεις κάποιον τρόπο ώστε να προμηθευτούν τα απαραίτητα για τη ζωή αγαθά ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες όπως οι μαθητές των σχολείων και οι άστεγοι για παράδειγμα. Επίσης θα θέλαμε να δοθεί ιδιαίτερη προτεραιότητα στα νοσοκομεία και σε άλλους φορείς έκτακτης ανάγκης για τη φροντίδα των ηλικιωμένων ή άλλων ασθενών.

Γιατί συμβαίνει αυτό; 

Δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν διάφορες παράνομες, εγκληματικές ομάδες μέσα στο τραπεζικό σύστημα μέσα σε αυτές και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Οι υπεύθυνοι αυτών των ομάδων έχουν διαφθείρει πολλές πτυχές της πολιτικής υποδομής κάθε χώρας και σε συνδυασμό με την απληστία και τη δίψα για εξουσία ορισμένων έχουν καταλύσει το δημοκρατικό πολίτευμα και έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο οικοσύστημα του πλανήτη μας καθώς και στις κοινωνικές και εθνικές σχέσεις των διαφόρων χωρών κρατών.

Στοιχεία τα οποία θα παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό

Υπάρχουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι το οικονομικό σύστημα είναι σάπιο και διεφθαρμένο και το οποίο έχει αποσπάσει ποσά τρισεκατομμυρίων από τα βγαλμένα με ιδρώτα χρήματα των απλών ανθρώπων. Αυτός ο εφιάλτης τώρα όμως τελειώνει καθώς τα στοιχεία και τα κατηγορητήρια όπως και οι συλλήψεις αυτών των ατόμων έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι εμπλεκόμενοι σε αυτή την συνωμοσία είναι όλοι τους εγκληματίες με μεγάλη πολιτική δύναμη και με πολλές διασυνδέσεις. Επανειλημμένα έχουν προειδοποιηθεί να ακολουθήσουν τους νόμους και το σύνταγμα της εκάστοτε χώρας αλλά κάποιοι από αυτούς το αρνήθηκαν χαρακτηριστικά.

Έφτασε η ώρα για δράση

Αυτή τους η άρνηση να συμμορφωθούν απέναντι στους νόμους ανάγκασε τις κεντρικές τράπεζες να κλείσουν κάτι το οποίο επέδρασε στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα. Άμεση δράση πρέπει τώρα να ληφθεί για την επιβολή των νόμων και κάτι τέτοιο γίνεται ήδη από οργανωμένες αστυνομικές δυνάμεις ανά τον κόσμο. Ο λόγος για τον οποίο δεν είχε ενημερωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός νωρίτερα είναι επειδή αυτοί οι εγκληματίες ελέγχουν μεταξύ των άλλων και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και λογοκρίνουν την οποιαδήποτε είδηση ή πληροφορία βγαίνει στον αέρα. Επίσης αν κάποιος αστυνομικός προειδοποιούσε έναν εγκληματία για την επικείμενη σύλληψη του τότε ο εγκληματίας θα εξαφανιζόταν από προσώπου γης.

Η πτώση των ισχυρών ηγετών

Αυτό το τραπεζικό κακούργημα περιπλέκει κάποια πολύ ισχυρά πρόσωπα της κοινωνίας τα οποία θα σοκάρουν πολύ κόσμο όταν ηρεμήσουν τα νερά μετά την αρχική ταραχή που θα προκληθεί. Αυτό δεν είναι κάποιο στρατιωτικό πραξικόπημα ή κάποια άλλη αρνητική ενέργεια. Για την ακρίβεια πιστεύουμε ότι αυτό το συμβάν θα επιτρέψει την λειτουργία ενός ποιο τίμιου συστήματος διακυβέρνησης το οποίο θα βρει παγκόσμια υποστήριξη καθώς η αλήθεια θα αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό τις βδομάδες που θα ακολουθήσουν μετά το κλείσιμο των τραπεζών.

Το δικαίωμα σου να αμφισβητείς την αλήθεια αυτού του εγγράφου είναι σεβαστό

Αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να μην είσαι ενήμερος ή να μην συμφωνείς με τις πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ, πρέπει όμως να γνωρίζεις ότι αυτό το κείμενο γράφτηκε αρχικά στις 29 Σεπτεμβρίου του 2013. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει σαν απόδειξη ότι όλα όσα συμβαίνουν σήμερα ήταν γνωστά στο συγγραφέα αυτού του εγγράφου από τότε. Θέλουμε να επαναλάβουμε ότι δεν πρόκειται για στρατιωτικό πραξικόπημα και ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού ή φόβου. Είτε μας πιστεύεις είτε όχι σχετικά με αυτό το παγκόσμιο συμβάν που πρόκειται να εκδηλωθεί σύντομα σου ζητάμε να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να διασφαλίσεις την ηρεμία και την ειρήνη στην τοπική σου κοινότητα στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Συνοψίζοντας

Τέλος σου ζητάμε να εξετάσεις τις πληροφορίες αυτές με ένα ανοιχτό μυαλό και θέλουμε να ξέρεις ότι σε υποστηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε ώστε να φέρεις εις πέρας τις ευθύνες τις θέσης που έχεις αναλάβει στην κοινότητα σου. Γνώριζε ότι αυτή η μετάβαση θα διαρκέσει λίγες μόνο μέρες. Θα σου ζητηθεί να σκεφτείς από μόνος σου πως πρέπει να λειτουργήσεις αντί να περιμένεις τις οδηγίες των ανωτέρων σου καθώς κάποια κανάλια επικοινωνίας είναι πολύ πιθανό να διακοπούν για κάποιο διάστημα.

Σε παρακαλούμε επεξεργάσου αυτό το έγγραφο και αν είναι δυνατόν έλα σε επαφή με το άτομο που το μοιράστηκε μαζί σου, είναι πολύ πιθανό να έχει πολλές απαντήσεις σε πιθανές ερωτήσεις που μπορεί να έχεις σχετικά με το τι συμβαίνει καθώς και ιδέες που μπορεί να ωφελήσουν την κοινότητα σου.

Κλείνοντας να σε ενημερώσουμε για τη σελίδα που διατηρούμε (www.prepareforchange.net) στην οποία μπορείς να έχεις πρόσβαση σε άρθρα και στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αυτά για τα οποία μιλάμε συμβαίνουν εδώ και αρκετό διάστημα. Σου προτείνουμε να ενημερωθείς μέσα από αυτά τα άρθρα αν το επιθυμείς. Εάν το internet παραμείνει λειτουργικό κατά τη διάρκεια του κλεισίματος των τραπεζών τότε αυτά τα άρθρα θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα τι συμβαίνει. Εάν το internet βγει εκτός λειτουργίας για κάποιο χρονικό διάστημα σου ζητάμε να έρθεις σε επαφή με το άτομο που μοιράστηκε αυτό το έγγραφο μαζί σου.

Με τιμή

Η ομάδα του Prepare for Change
www.prepareforchange.net

Prepare for Change Greece:
https://www.facebook.com/groups/prepare.for.change.greece/

PDF

Tags: , , ,